Selskabsmenuer
I Restaurant & Selskabs afdelingen har vi åbent 365 dage om året.
Vi kan stå for Deres næste fest. Vi har plads op til 700 personer i samme lokale
Vi har samarbejde med Hockey & Fun og Curl´n Fun hvor man kan spille ishockey/curling først og derefter nyde en middag i Restaurant Halvleg.
Kontakt os for et uforpligtende tilbud.
Alle festarrangementer indeholder
- 8 timers arrangement
- Standardopdækning med hvid dug, hvide lys & ensfarvede servietter
- Servering
- Slutoprydning og rengøring i lokalerne “Restauranten”, “Teatersalen”, “Fællesklub” og “sal3”
- Lokaleleje i “Restauranten”, “Teatersalen”, “Fællesklub” og “sal3”
- Treretters festmenu/buffet
- Natmad ( Tilvalg kr. 55,- pr. pers. )
- Øl, vin & sodavand ad libitum under hele festen
- Når man bestiller et festarrangement, er man velkommen til at medbringe spiritus, Somersby / Ice m.f. slik, chokolade, musik samt blomster uden ekstra beregning
- Børn 0 – 12 år får 50% på couvert prisen
Festbuffet 1
kr. 735 pr. couvert
Velkomstdrink
Mousserende vin
Forret tallerken anrettet
Lakseroulade med caviar på salat og citron hertil hjemmebagt brød & smør
Hovedrets buffet
Hvidløg og citron – marineret kalvecuvette
Pestobagt kyllingefilet
Rødvinssauce
Flødekartofler
2 slags årstidens salat & dressing
Kaffe og dessert buffet
Gammeldags isparfait med frisk frugt.
Kaffe & te samt 2 cl. Avec
Bar buffet
Øl, sodavand & vin ad libitum
Tilvalg : Natmad Trekantsandwich med forskelligt fyld á kr. 55,- pr. pers. ( skal bestilles til hele selskabet )
Festbuffet 2
kr. 799 pr. couvert
Velkomstdrink
Mousserende vin
Forret, tallerken anrettet
Hjemmerøget laks på salat og krydderurtecreme hertil hjemmebagt brød og smør
Hvidvin, 2018 Il Sole Cataratto/Chardonnay Sicilien
Hovedrets buffet
Helstegt oksestriploin
Langtidsbraiseret svineryg
Flødekartofler
Sesamristede kartofler
Rødvin sauce
Årstidenssalat
Tre slags tomater med feta og pesto
Edamamebønne salat med sesamolie og rødløg
Rødvin, 2018 Il Sole, Syrah Sicilien
Dessert buffet
Fransk chokoladekage “Gateau Marcel” serveret med frisk frugt samt vanille parfait is
Dessertvin, 2018 Cuvée J. Baptiste Cht. Peyruchet 1.Cotes de Bordeaux, Blanc
Kaffe og te buffet
Kaffe & te samt 2 cl. Avec
Bar buffet
Øl, sodavand & vin ad libitum
Tilvalg : Natmad Dansk pølsebord med hjemmebagt rugbrød á kr. 55,- pr. pers. ( skal bestilles til hele selskabet )
Festmenu 1
kr. 835 pr. couvert
Velkomstdrink
Mousserende vin
Forret, tallerken anrettet
Hjemmerøget laks på salat og krydderurtecreme hertil hjemmebagt brød og smør
Hvidvin, 2018 Il Sole Cataratto/Chardonnay Sicilien
Hovedret, fad serveret, bydes rundt to gange
Helstegt oksestriploin serveret med bordelaise sauce samt årstidens kartoffel og garniture
Rødvin, 2018 Il Sole, Syrah Sicilien
Dessert, tallerken anrettet
Sprød nøddekurv med 2 slags is og frisk frugt
Dessertvin, 2018 Cuvée J. Baptiste Cht. Peyruchet 1.Cotes de Bordeaux, Blanc
Kaffe og te buffet
Kaffe/te & 2 cl Avec
Bar buffet
Øl, sodavand & vin ad libitum
Tilvalg Natmad “Byg selv” Hotdogs á kr. 55,- pr. pers. ( skal bestilles til hele selskabet )
Festmenu 2
kr. 885 pr. couvert
Velkomstdrink
Mousserende vin
Forret, tallerken anrettet
Laksefarseret rødspættefilet på salat og basilikum creme hertil hjemmebagt brød og smør
Hvidvin, 2018 Il Sole Cataratto/Chardonnay Sicilien
Hovedret, fad serveret, bydes rundt to gange
Helstegt kalvefilet serveret med estragon sauce samt årstidens kartoffel og garniture
Rødvin, 2018 Il Sole, Syrah Sicilien
Dessert, tallerken anrettet
Lun Chokolade Fondant serveret med frisk frugt & gammeldags isparfait
Dessertvin, 2018 Cuvée J. Baptiste Cht. Peyruchet 1.Cotes de Bordeaux, Blanc
Kaffe og te buffet
Kaffe/te & 2 cl Avec
Bar buffet
Øl, sodavand & vin ad libitum
Tilvalg Natmad Gullashsuppe med hjemmebagt brød á kr. 55,- pr. pers. ( skal bestilles til hele selskabet )
Festmenu 3
kr. 985 pr. couvert
Velkomstdrink
Mousserende vin
Forret, tallerken anrettet
Hummerbisque med kammuslinger og urtesalat hertil hjemmebagt brød og smør
Hvidvin, 2018 Il Sole Cataratto/Chardonnay Sicilien
Hovedret, 1. servering tallerken anrettet 2. servering bydes fra fad
Helstegt oksemørbrad serveret med sauce bordelaise samt årstidens kartoffel og garniture
Rødvin, 2018 Il Sole, Syrah Sicilien
Dessert, tallerken anrettet
Grand dessert med 4 forskellige af sæsonens desserter
Dessertvin, 2018 Cuvée J. Baptiste Cht. Peyruchet 1.Cotes de Bordeaux, Blanc
Kaffe og te buffet
Kaffe/te & 2 cl Avec
Bar bemandet
Øl, sodavand & vin ad libitum
Tilvalg Natmad Europæisk pølse – ostebord med hjemmebagt brødá kr. 55,- pr. pers. ( skal bestilles til hele selskabet )
Tilvalg
Australsk vinpakke
49,- pr. couvert
Hvidvin, 2019 Cool Woods Chardonnay Thorn-Clarke
Rødvin, 2018 Cool Woods Shiraz Thorn-Clarke
USA vinpakke
59,- pr. couvert
Hvidvin, 2018 Chardonnay, Pepperwood Grove, Californien
Rødvin, Bel Air Hills, Zinfandel, Central Valley, Californien
Spiritus 200,- per flaske ( vodka, gin, rom eller whiskey )
Blomsterdekorationer fra 200,- per. stk.
Jukeboks Digital 2500,- for en hel dag
DJ med lys show 5 timer fra 3900,-
Dj med lys show De luxe 5 timer fra 4900,-
Generelt
ANTAL
Det endelige antal gæster skal være oplyst senest 10 dage før festen. Hvis der er børn i mellem gæsterne skal dette også oplyses for at får den gældende rabat. Efter 10. dag kan man ikke ændre antallet og der betales den aftalte couvert pris minus 10% pr. ikke deltagende gæst.
FARVER
På dug, lys og serivetter skal være endelig aftalt senest 14 dage før festen. Man er velkommen til selv at medbringe servietter, lys, dug, løber og andet pynt.
BORDE
Runde borde ø180 kan der sidde max 10 pers. ved. Vi anbefaler mellem 7 og 9 pers. ved hver. Banquet borde 90 x 180cm kan der sidde 6 pers. ved hver. Disse borde kan sættes sammen så det f.eks. bliver en “hestesko” eller stort “E”.
MEDBRAGTE TING
Chokolade, chips, ekstra spiritus m.m. som skal bruges til festen kan afleveres i Restauranten alle hverdage mellem kl. 08- 20. Vi har skåle til chips osv. Medbringer man sin egen vin betaler man kun couvert prisen, ingen proppenge.
BORDPLAN
Skal være afleveret SENEST 4 dage før festen.
BORDKORT
De medbragte bordkort kan vi godt ligge på. De skal ligges i rækkefølge som passer til hvert bord.
OPBEVARING AF GAVER
Hvis man efterlader gaver til afhentning efter fest, sker dette på eget ansvar. Og man skal selv pakke dem ned og stille på den anviste rullevogn.
EKSTRA TIME
Hvis man ønsker at forlænge festen skal dette være skriftligt aftalt før festen, og kan ikke ændres på festdagen. Prisen er 50,- pr. couvert pr. ekstra time.
PRISER OG BETALING
De oplyste priser er ved min. 20 couverter. Ved selskaber under 20 couverter kan der forekomme tillæg. kontakt os for tilbud. Betaling er kontant. Dvs. man kan betale festen ved overførsel til vores bankkonto, Dankort eller kontant. Ved betaling med Visaelektron, Mastercard Debit opkræves der gebyr. Betaling for festen skal være sket senest før festens start, medmindre at andet er aftalt.
RESERVATIONS GEBYR
Ved bekræftelse af festen / Arrangement skal der betales et reservations gebyr på kr. 5000,- Beløbet vil blive modregnet på slutfakturaen, men bliver ikke tilbage betalt ved aflysning.
ALLERGI OG SPECIAL KOST
Ved specielle ønsker skal dette være oplyst senest 10 dage før festen.
FORVENTNINGER
Skulle vi ikke leve op til Jeres forventninger under festen, så gør os opmærksom på det med det samme. Dagen efter er festen overstået.
START OG SLUTTIDER
En aftenfest starter ca. kl. 17.30 og slutter omkring ca. kl. 01.30. Alt efter hvor mange timer man har bestilt.
AFBESTILLING
Skal man af en eller anden grund aflyse sit arrangement, så skal det ske skriftligt til mail: kontakt@restauranthalvleg.dk eller pr. brev. til Restaurant Halvleg, Hvidovrevej 446, 2650 Hvidovre. Arrangementet er først aflyst når man har modtaget en bekræftelse fra Restaurant Halvleg. Vi henviser til Horesta´s afbestillings regler : “tryk her for at se guiden”
KONFETTI
Der må ikke bruges konfetti eller lign. i lokalerne. Såfremt at man ønsker at bruge konfetti vil den ekstra rengøring koste kr. 2000,- Det er altid arrangørs ansvar at dens gæster overholder dette og det er ligeledes arrangør som betaler for den ekstra rengøring.
(Kun ved forudbestilling min. 10 couv. af hver enhed).
Alle priser er inkl. opdækning.
Gammeldags flæskesteg
med hjemmekogt rødkål, brune & hvide kartofler hertil skysovs
kr. 189,00
Stor portion kr. 210,00
Svinemørbrad bøffer
med champignon a la creme hertil persille kartofler
kr. 179,00
Stegt flæsk med persillesovs og hvide kartofler
kr. 135,00
Ad libitum kr. 199,00
BBQ spareribs
serveret med bagt kartoffel, salat og coleslaw
kr. 179,00
Stor portion kr. 205,00
Gammeldags oksesteg
Serveret med tyttebær, haricot verts, glaserede perleløg, kartofler samt sky sauce
kr. 189,00
Stor portion kr. 225,00
Engelsk bøf
(af 200g oksefilet)
serveret med bløde løg, persille kartofler, skysauce samt surt
kr. 269,00
Steak af oksestriploin
200g kr. 269
300g kr. 299,00
Tournedos af oksemørbrad
200g kr. 325,00
250g kr. 349,00
Alle steaks serveres med årstidens kartoffel & garniture hertil sauce bordelaise
Tilvalg: hjemmelavet bearnaise sauce kr. 65,- pr. pers.
Hakkebøf
(300g oksekød)
Med bløde løg, spejlæg, hvide kartofler, skysovs og surt
kr. 179,-
Kæmpe Pariserbøf
Hakkebøf 300g serveret på ristet brød hertil pickles, hakket løg & rødbeder, kapers, høvlet peberrod samt rå æggeblomme
kr. 179,-
Hjemmelavet biksemad
med spejlæg, bearnaise, rugbrød & surt
kr. 179,00
Stegt kyllingebryst
serveret med pesto pasta penne, årstidens salat med dressing. Hertil hjemmebagt brød.
Kr. 169,00
Japanske kyllingespyd
Serveret med wokstegte grøntsager og dampede jasminris
kr. 169,00
Stegt laks
Serveret med løgcreme, årstidens kartoffel og garniture
kr. 199,00
Dampet laks
Serveret med hvidvinssauce, årstidens kartoffel og garniture
kr. 199,00
Kun ved forudbestilling.
Alle buffeter er inkl. opdækning.
Ved bestillinger på under 20 couverter tillægges 15% pr. couvert.
Aftenbuffet 1
kr. 325,00
Dampet kold laks med krydderdressing
Helstegt oksestriploin & Cajunstegt kylling
Flødekartofler, Årstidens salat, dressing
Hjemmebagt brød & smør
Chokoladekage med vanillecreme
Aftenbuffet 2
kr. 375,00
Hjemmerøget laks med basillkumcreme
Seranoskinke med artiskokhjerter
Helstegt kalvesteg
Langtidsstegt svineryg med timian
Hvidløg og chilistegt kyllingebryst.
Sesamstegte små kartofler.
Flødekartofler.
2 slags årstidens salat & dressing
Hjemmebagt brød & smør
Chokoladekage “Gateau Marcel ” med frisk frugt.
Aftenbuffet 3
kr. 489,00
(Min 30 cuverter)
Rimet laks lagt på agurkecarpaccio
Grillet tun med salsa verde og citron
Oksecarpaccio med plukket salat og parmasan
***
Helstegt oksemørbrad
Rødvinssauce
Timianstegt lammeculotte
Tzatziki
Farseret unghanebryst
Mild madagascar peber sauce.
Sesamristede kartofler
Bagt kartoffelmos med urter
Tomatsalat med feta
Sur-sød marineret spinatsalat med nødder og rosiner
Edemambønne salat med rødløg
5-korns landbrød & smør
***
2 slags europæiske oste med garniture
Pandekager med blåbærkompot & vanilje is
Salat af melon & ananas.
Mexicansk Buffet
kr. 325,00
Tacokrydderet oksekød i strimler
Kylling Fajita
Chili con carne med creme fraiche
Salat bar & Guacamole
Revet cheddar ost
Salsa
Bagte ris
Creme fraiche & hvidløgs dressing
Tortillas, Nachos & Taco skaller
kokos-lime kage med margarita creme samt frisk frugt
Amerikansk Buffet
kr. 389,-
Spicy Shrimp salad
US Roast & Chispy chicken cornflakes
BBQ Spareribs
Baked potatoes & US Fries
Sweet corn
Coleslaw
Cesar salad
Hjemmebagt brød
Pepper sauce
Brownie & hjemmelavet is
Italiensk buffet
kr. 459,00
(min. 30 pers. )
Bruchetta med tomat, hvidløg og basilikum
Kalv i tun sauce “Vitello tonnato”
Oksecarparccio med plukket salater, olivenolie og parmasan
Bresaola med marineret artiskokhjerter
Tagliatelle med skaldyr og urter
Svampe risotto med italiensk cremeost
Ratatouille
Hvidløg og rosmarinstegt oksefilet
Små krydderstegte kartofler
Tomatsalat med mozzarella
Hjemmebagt focaccia brød
Appelsin panna cotta samt bærcoulis
Tillæg: 2 slags italienske oste med oliven-tomat pesto kr. 55,-
Kun ved forudbestilling
Alle buffeter er inkl. dug, servietter og lys
Ved bestillinger på under 15 couverter tillægges 15% pr. couvert
Issvane fyld med frugt kr. 600,00
Receptions buffet 1
á kr. 149,00
Mini ruller
Små hjemmelavede frikadeller
Asiatiske kyllingespyd
Mini trekantsandwich (2 stk)
Grøntsagssnack
Frugtfad
Receptions buffet 2
á kr. 199,00
Mini ruller
Små hjemmelavede frikadeller
Asiatiske kyllingespyd
Rejespyd
Croutons med varmrøget laksemousse
Mini sandwich (2 stk)
Grøntsagssnack
Ostesnack
Frugtfad
Kage
(Kun ved forudbestilling)
Disse retter bruges til natmad eller som mellemmåltid
2 stk. Pølser med brød
Kr. 60,00
Dansk Pølse – ostebord
Kr. 95,00
Sydeuropæisk pølse og ostebord
Kr. 125,00
Trekantsandwich (3 stk)
Kr. 65,00
Hjemmelavet pizza
Kr. 65,00
Cremet Aspargessuppe med hjemmebagt brød
Kr. 75,00
Gullashsuppe med hjemmebagt brød
Kr. 85,00
Kartoffel-porresuppe med hjemmebagt brød
Kr. 85,00
Morgenmad/frokost/eftermiddagskaffen skal efter aftale enten afhentes på rullevogn eller spises i restauranten.
Vogne med brugt service bedes tages med tilbage til restauranten.
Ønskes der “tjener” til opsætning og nedtagning af forplejning koster det kr. 500,00 pr. dag, dette skal oplyses ved bestilling.
Alle mødepakker er uden lokaleleje.
Mødepakke 1
Kr. 199,00
Frugt, isvand & kaffe/te ad libitum hele dagen
Hjemmebagt brød med ost, smør og to slags hjemmelavet marmelader
Frokostret med salat og hjemmebagt brød hertil en 0,5l sodavand og isvand
Eftermiddagskaffe med hjemmebagt kage
Mødepakke 2
Kr. 169,00
Frugt, isvand & kaffe/te ad libitum hele dagen
Hjemmebagt brød med ost, smør og to slags hjemmelavede marmelader
Stor sandwich og en 0,5l sodavand
Eftermiddagskaffe med hjemmebagt kage
Mødepakke 3
Kr. 125,00
Isvand ad libitum hele dagen
Hjemmebagt brød med ost, smør og to slags hjemmelavede marmelader, kaffe & te
Stor sandwich og en 0,5l sodavand
Eftermiddagskaffe med hjemmebagt kage
A la carte
Morgenmad
Hjemmebagt landbrød ( 2 skiver pr. pers ) med smør, ost og 2 slags marmelade kr. 45,- pr. pers.
Stor croissant á kr. 25,- pr. stk.
Frokost
Dagens frokostret med salat og hjemmebagt brød á kr. 99,- pr. pers.
Stor grov sandwich á kr. 63,- pr. stk.
Smørrebrød uspec. á kr. 22,- pr. stk.
Smørrebrød luksus á kr. 40,- pr. stk.
Frugt og kage
Hel Frugt kr. 10,- pr. stk.
Skåret frugt kr. 25,- pr. pers.
Skåret grøntsager á kr. 20,- pers.
Dagens kage á kr. 20,- pr. stk.
Frisk bagt wienerbrød á kr. 25,- pr stk.
Drikkevare
Kaffe / te, ca. 5 kopper pr. kande. kande á kr. 45,-
Isvand kande á kr. 25,- pr. kande.
Kildevand 0,5l á kr. 17,- pr. stk.
Sodavand 0,5l á kr. 27,- pr. stk.
Brunch
(Kun ved forudbestilling.)
Brunch er en sammentrækning af de engelske ord breakfast og lunch, så brunch er et kombineret morgenmad- og frokostmåltid. Brunch kommer fra USA, men har bredt sig til det meste af den vestlige verden.
Alle brunch-buffeter er inkl. standard opdækning med dug, lys & servietter i lokalet “restauranten” . Ønskes andre lokaler kan der forekomme lokaleleje.
Brunch Buffet kr. 175,00
Røræg, pølser, bacon
Udvalg af lyst og mørkt brød,
croissant, to slags ost og to slags pålæg,
økologisk smør, hjemmelavet marmelade
Frisk frugt,
Juice, Kaffe og te ad libitum i 3 timer’
Tilvalg
Frit valg kr. 15,- pr. pers.
Kyllingespyd
Frikadeller
Parmaskinke med tilbehør
Ristede kartofler
Cæsar salat med parmesan og crouton
Tre slags tomater med feta og basilikum
Bruschetta
Udvalg af mini wienerbrød
Gulerodskage med ostecreme
Græsk yoghurt med mangosirup og musli
Vanilleis
Frit valg kr. 25,- pr. Pers.
Varmrøget laks med sauce verte
Koldrøget laks med dildcreme
Fiskefilet med remoulade og citron
Karrysild med løg og kasper
Amerikanske pandekager med ahorn sirup
Crement pr. glas kr. 49,-
Mimosa pr. glas kr. 49,-
Frokost Buffet
Halvlegs frokostbuffet kr. 245,00
Tilvalg: øl, vand og vin i 3 timer samt kaffe kr. 165,- pr. pers.
2 slags sild med kapers & løg
Fiskefilet med remoulade & citron
Roastbeef med pickles og peberrod
Gammeldags flæskesteg med hjemmekogt rødkål
Hjemmelavede frikadeller med surt
Lun leverpostej med champignon og bacon
1 slags ost
Rugbrød, lyst brød, fedt og smør
Luksus frokostbuffet kr. 299,00
Tilvalg: øl, vand og vin i 3 timer samt kaffe kr. 165,- pr. pers.
2 slags sild med kapers & løg
Fiskefilet med remoulade & citron
Hjemmerøget laks med sauce verte
Hjemmelavet hønsesalat med bacon og champignon
Gammeldags flæskesteg med hjemmekogt rødkål
Høns & asparges i tarteletter
Svinemørbrad bøf med bløde løg
2 slags ost
Rugbrød, lyst brød, fedt og smør
Alle frokostbuffeter er inkl. opdækning med
dug, servietter og lys
Ved bestillinger på under 15 couverter tillægges
15% pr. couvert
Frokost retter
(Kun mod forudbestilling min. 8 couv.)
Alle frokostretter inkl. opdækning med dækserviet, servietter & lys.
Hjemmerøget laks på salat og sauce verte
hertil hjemmebagt brød & smør kr. 129,00
Cajunstegt kyllingebryst med blandet salat,
timian kartofler og krydderurtedressing kr. 99,00
3 stk. hjemmelavede frikadeller
med kartoffelsalat og surt kr. 99,00
Lun hjemmerøget laks a la royal
med flødestuvede dild kartofler og urtesalat kr. 139,00
MORTENS AFTEN
Søndag den 10. november kl. 16.00 – 20.00
MENU
Gammeldags andesteg
serveret med æbler, svesker, hjemmekogt rødkål,
brune & hvide kartofler hertil andesovs
Mormors æblekage med flødeskum
2-Retters menu Kr. 285,-
Tillæg for både gammeldags andesteg og flæskesteg kr. 49,- pr. pers.
BORD BESTILLING
Man kan bestille bord i disse tidsrum:
Ankomst kl. 17.00 slut kl. 19.00
Ankomst kl. 18.00 slut kl. 21.00
Ankomst kl. 19.00 slut kl. 21,00
TAKE AWAY
Man kan bestille Take Away til afhentning kl. 15.30, 16.30, 17.30, 18.30
Menuen kan også bestilles så man selv kan varme maden.
Bordbestilling og “Take away” bestilles på tlf. 53 644 688 tryk #1 eller på kontakt@restauranthalvleg.dk
Smørrebrød
Sild, fisk skaldyr (Kun forudbestilling)
Marineret sild med løg kapers | 40,-
Karry sild med æg, løg kapers | 40,-
Hjemmelavet stegte sild med løg | 40,-
Fiskefilet med remoulade & citron | 40,-
Fiskefilet med mayonnaise, rejer, & citron | 50,-
Fersk røget laks med røræg | 65,-
Fersk røget laks med asparges | 65,-
Rejer med mayonnaise citron | 85,-
Stjerneskud, stegt dampet fiskefilet, rejer – asparges og caviar på ristet toast | 115,-
Ost (Kun forudbestilling)
Mellemlageret danbo med peberfrugt & radiser | 55,-
Fransk landbrie med peberfrugt & radiser | 55,-
Danablue med radiser, løg & purløg | 55,-
Gammel ost med hakket løg & sky | 55,-
Kød, Salater, Æg & pålæg (Kun forudbestilling)
Flæskesteg med hjemmekogt rødkål & agurkesalat | 40,-
Roastbeef med remo, peberrod, ristede løg | 40,-
Frikadelle med hjemmekogt rødkål & agurkesalat | 40,-
Dyrlægens natmad | 40,-
Leverpostej med bacon | 40,-
Æg med rejer & mayonnaise | 40,-
Æg & tomat med mayonnaise | 40,-
Hønsesalat med bacon | 40,-
Skinke med italiensk salat | 40,-
Kartoffel mad med løg & mayonnaise | 40,-
Hakkebøf 200g med bløde løg & surt | 115,-
Svinemørbrad med bløde løg & surt (min. 2 kuvert) | 115,-
Stegt kalvelever med bløde løg & surt | 115,-
Tatar | 115,- (min. 2 kuvert ) ( x ekstra æggeblomme kr. 6 pr. stk)
Pariserbøf 200g | 115,-
Pattegrise & Telte
Som samarbejdspartner med Grambogård på Fyn kan vi komme hjem til dig og grille.
Alle menuerne er inkl. Grill, kul og tilberedning samt udskæring af faglært kok, levering i ” Stor København”
Bestil idag, da der er begrænset velfærdsgrise tilrådighed. “BESTIL TRYK HER”
Hvis der skulle være spørgsmål er vi klar til at besvare spørgsmål. Ring til os på 3678 7951 eller “TRYK HER” for at sende en mail
Menu 1 – Vi kommer med Velfærdsgrisen fra Grambogård – og Du tilbereder selv tilbehøret
- Helstegt velfærdspattegris fra Grambogård
- Dine egne salater og tilbehør
Kr. 175,- pr. kuvert. (min. 30 kuverter)
inkl. Grill, kul og tilberedning samt udskæring af faglært kok, levering i ” Stor København”
Menu 2 – Velfærdsgris fra Grambogård – med tilbehør
- Helstegt velfærdspattegris fra Grambogård
- Klassisk kartoffelsalat af Lammefjords kartofler
- Pasta penne med urter og soltørret tomater
- Årstidens grønne salat
- Coleslaw på spidskål, gulerødder og æbler
- Balsamico og Koldpresset krydderolie
- Hjemmebagt landbrød samt smør
Kr. 230,- pr. kuvert. (min. 30 kuverter)
inkl. Grill, kul og tilberedning samt udskæring af faglært kok, levering i ” Stor København”
Menu 3 – Velfærdsgris fra Grambogård – med luksus tilbehør
- Helstegt velfærdspattegris fra Grambogård
- Flødekartofler
- Sydfransk kartoffelsalat med grov senneps vinagrette
- Tre slags tomater med perle mozzarella og pesto
- Spidskåls tzatziki med honning ristede solsikkekerner
- Edamame bønnesalat med sesamolie og rødløg
- Orientalsk agurkesalat med mango og chili-lime vinagrette
- Krydderurtedressing
- Hjemmebagt landbrød samt smør
Kr. 290,- pr. kuvert. (min. 30 kuverter)
inkl. Grill, kul og tilberedning samt udskæring af faglært kok, levering i ” Stor København”
Telte
Grisefest til 50 personer
TELT INKL. OPSÆTNING OG NEDTAGNING I EGEN HAVE
- 9 x 6 meter telt med gulv, inkl. opsætning og nedtagning.
- Bord/Bænksæt samt ekstra borde til buffet.
- Højtalersæt for tilslutning til egen pc/mobil/tablet.
- Farvet lyskæde.
- Fadølsanlæg inkl. 100 L Tuborg fadøl og plastikglas.
- Tallerkener, Knive, Gafler
HELSTEGT VELFÆRDSPATTEGRIS FRA GRAMBOGÅRD INKL. KOK
SOM GRILLER OG SKÆR GRISEN
- Helstegt velfærdspattegris fra Grambogård
- Klassisk kartoffelsalat af Lammefjords kartofler
- Pasta Pesto
- Årsitdens grønne salat
- Coleslaw på spidskål, gulerødder og æbler
- Balsamico og Koldpresset krydderolie
- Hjemmebagt landbrød samt smør
Pris I alt: 23.900,-
Komplet fest i jeres have (50 personer)
TELT INKL. OPSÆTNING OG NEDTAGNING I EGEN HAVE
- 9 x 6 meter telt med gulv, inkl. opsætning og nedtagning.
- 5 runde borde samt 2 aflange & 50 Banquet stole
- Lysekrone med dæmp
- Servicepakke inkl. opvask.
- Komplet vinmenu bestående af
- 7 fl. Mousserende: El Miracle Cava Organic Brut
- 10 fl. Hvidvin: Il Sole Orizon, Chardonnay & Cataratto, Sicilien
- 19 fl. Rødvin: Bel Air Hills, Zinfandel, Californien
- 5 fl. Dessertvin: Cuvée J. Baptiste Cht. Peyruchet 1.Cotes de Bordeaux, Blanc
SOMMERBUFFET F.EKS.
- Hvidvinsdampet laks med rygeostecreme, radisser og citron
- Citrus og hvidløgs marineret amerikansk oksecuvette
- Pestobagt kylling
- Klassisk kartoffelsalat med krydderurter
- 3 slags tomater med mozzarella perler og basilikum
- Spidskåls tzatziki med honningristede solsikkekerner
- Årstidens grønne salat med dansk krydderolie og balsamico
- Kold bearnaisecreme
- Landbrød med økologisk smør
- Gammeldags isparfait med sæsonens frugt og bær
Pris I alt: 27.000,-
Mangler du et telt eller andet til din havefest kan du booke det igennem www.telte.nu , Tlf. 20 666 549
mail: info@telte.nu
Alt i udlejning
- Telte
- Pavilloner
- Stole, borde
- Slush Ice maskiner
- Popcornmaskiner
- Mestergrille
- Hoppeborg
- Bordfodbold
- Human Table Football
- Sumodragter til både børn og voksne
- Service
- Lyd & lys
- og meget meget mere
Lad os arrangere din
- Fødselsdag
- Konfirmation
- Bryllup
- Konference
- Møde
- Kursus
- Personalefest
- Grillfest
- Reception
- Jubilæum eller noget helt andet
Julebuffeter
Skal forudbestilles min. to hverdag før
Kan også leveres ud af huset.
Julepigens Buffet Kr. 245,00
Marinerede sild og Karry sild med løg & kapers
Fiskefilet med hjemmelavet remoulade.
Æg med rejer, mayonnaise og citron.
Hjemmerøget laks med krydderurtedressing
Lun leverpostej med ristede champignon & bacon
Hjemmelavede frikadeller med agurkesalat.
Gammeldags flæskesteg med hjemmekogt rødkål.
Brie med rugkiks
Hjemmelavet Risalamande med kirsebær sauce.
Franskbrød, Rugbrød, Fedt og smør.
Rensdyret Buffet kr. 299,00
Marineret & karrysild med løg & kapers
Æg med rejer & mayonnaise
Hjemmerøget laks med krydderurtedressing
Roastbeef med remoulade & peberrod
Hjemmelavet hønsesalat med bacon
Gammeldags flæskesteg med hjemmekogt rødkål
Glaseret juleskinke med grønlangkål
Julemedister med surt
Brune kartofler
Sky sauce
Rug & franskbrød, fedt & smør
Hjemmelavet Risalamande med kirsebær sauce
Julemandens Buffet Kr. 449,00
Marinerede sild og Karry sild med løg & kapers
Stegte sild med løg
Fiskefilet med hjemmelavet remoulade.
Hjemmerøget laks med krydderurtedressing
Æg med rejer, mayonnaise og citron.
Køkkenchefens gravad laks med sennepsdressing.
Kalvesylte med dijonsennep.
Lun leverpostej med ristede champignon & bacon
Æbleflæsk
Svinemørbrad a la creme
Hjemmelavede frikadeller med agurkesalat.
Gammeldags flæskesteg med hjemmekogt rødkål.
Andebryst med æbler og svesker
2 slags ost med rugkiks
Hjemmelavet Risalamande med kirsebær sauce.
Franskbrød, Rugbrød, Fedt og smør
Platter
Skal forudbestilles min. en hverdag før
Kan også leveres ud af huset
Halvlegs juleplatte á kr. 135,-
Karrysild med løg og kapers
Fiskefilet med remoulade og citron
Hønsesalat med champignon og bacon
Gammeldags flæskesteg med hjemmekogt rødkål
Julebrie med peberfrugt og kiks
Rugbrød, franskbrød, fedt og smør
Tilvalg
Hjemmelavet Risalamande med kirsebær sauce kr. 45,-
Luksus juleplatte kr. 210,-
Stegte sild med løg og kapers
Fiskefilet med remoulade og citron
Hjemmerøget laks med krydderurtedressing
Æg med mayonnaise og rejer
Svinemørbrad med bløde løg og surt
Gammeldags flæskesteg med hjemmekogt rødkål
To slags ost med kompot og kiks
Rugbrød, franskbrød, fedt og smør
Middagen til juleaften
Alt vil være hjemmelavet og lige til at varme.
GRATIS LEVERING DEN 23. DEC. I HVIDOVRE
Levering d. 23. dec. mellem kl. 10 & 16
Afhentning d. 23. dec. mellem kl. 10 & 16
Ingen afhentning eller levering d. 24. dec.
MENU
Gammeldags flæskesteg serveret med brune
og hvide kartofler, hjemmekogt rødkål,
agurkesalat samt julesovs
Eller/og
Klassisk andesteg serveret med hjemmekogt
rødkål, æbler og svesker samt brune og hvide
kartofler, hertil julesovs
Hjemmelavet risalamande med kirsebærsovs
Julemenu kun med flæskesteg Kr. 295,-
Julemenu kun med andesteg Kr. 345,-
Julemenu med flæskesteg & andesteg
Kr. 369,-
Alle priser er inkl. risalamande.
BETALING VED BESTILLING SENEST ONSDAG DEN 18/12 kl. 12.00
Nytårs menu
Leveres kold og lige til at varme
GRATIS LEVERING DEN 31. DEC. I HVIDOVRE
Levering d. 31. dec. mellem kl. 10 & 16
Afhentning d. 31. dec. mellem kl. 10 & 12
Hummerbisque
med kammusling og krydderurter
hjemmebagt brød & økologisk smør
eller
Vegetar
Jordskokkesuppe med æble & citronolie
Tournedos af oksemørbrad
serveret med Madagaskar pebersauce,
smørristet svampe, bagte rodfrugter &
pommes fondant
eller
Vegetar tournedos
serveret med ager sauce, smørristet svampe,
bagte rodfrugter & pommes fondant
Belgisk chokoladekage
serveret med romsyltet ananas
og vanilje parfait is
2 retter kr. 385,-
3 retter kr. 415,-
Børne Menu á kr. 225,-
Pizza Bruschetta med tomatsauce og mozzarella
Kyllingespyd, kæmpe pommes frit &
hjemmelavet remoulade dip.
Flødebolle is
BETALING VED BESTILLING SENEST FREDAG DEN 27/12 kl. 12.00