Selskaber

Selskabsmenuer

I Restaurant & Selskabs afdelingen har vi åbent 365 dage om året.

Vi kan stå for Deres næste fest. Vi har plads op til 700 personer i samme lokale

Vi har samarbejde med Hockey & Fun og Curl´n Fun hvor man kan spille ishockey/curling først og derefter nyde en middag i Restaurant Halvleg.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Alle festarrangementer indeholder

  • 8 timers arrangement
  • Standardopdækning med hvid dug, hvide lys & ensfarvede servietter
  • Servering
  • Slutoprydning og rengøring i lokalerne “Restauranten”, “Teatersalen”, “Fællesklub” og “sal3”
  • Lokaleleje i “Restauranten”, “Teatersalen”, “Fællesklub” og “sal3”
  • Treretters festmenu/buffet
  • Natmad ( Tilvalg kr. 55,- pr. pers. )
  • Øl, vin & sodavand ad libitum under hele festen
  • Når man bestiller et festarrangement, er man velkommen til at medbringe spiritus, Somersby / Ice m.f. slik, chokolade, musik samt blomster uden ekstra beregning
  • Børn 0 – 12 år får 50% på couvert prisen

Festbuffet 1

kr. 735 pr. couvert

Velkomstdrink

Mousserende vin

Bar buffet

Øl, sodavand & vin ad libitum

Forret tallerken anrettet

Kulmule lagt på sprød spidskål med cremet dressing & syltede løg  hertil friskbagt brød & økologisk smør

Hovedrets buffet

Hvidløg og citron – marineret culotte
Pestobagt kylling
Rødvinssauce
Flødekartofler
2 slags årstidens salat & dressing

Kaffe og dessert buffet

Panna Cotta med frugtcoulis
Kaffe & te samt 2 cl. Avec

Tilvalg : Natmad Trekantsandwich med forskelligt fyld á kr. 55,- pr. pers. ( skal bestilles til hele selskabet )

Festbuffet 2

kr. 799 pr. couvert

Velkomstdrink

Mousserende vin

Bar buffet

Øl, sodavand & vin ad libitum

Forret, tallerken anrettet

Hjemmerøget laks på salat og krydderurtecreme hertil friskbagt brød & økologisk smør
Hvidvin, Il Sole Cataratto/Chardonnay Sicilien & Rødvin, Il Sole, Syrah Sicilien samt vand med og uden brus stilles på bordene

Hovedrets buffet

Rosastegt oksesteg
Langtidsbraiseret svineryg med rodfrugter
Flødekartofler
Sesamristede kartofler
Rødvin sauce
Årstidenssalat
Græsk salat med tomat feta & oliven

Dessert buffet

Fransk chokoladekage “Gateau Marcel” serveret med frisk frugt samt vanille parfait is

Kaffe og te buffet

Kaffe & te samt 2 cl. Avec

Tilvalg : Natmad Dansk pølsebord med hjemmebagt rugbrød á kr. 55,- pr. pers. ( skal bestilles til hele selskabet )

Festmenu 1

kr. 835 pr. couvert

Velkomstdrink

Mousserende vin

Bar buffet

Øl, sodavand & vin ad libitum

Forret, tallerken anrettet

Hjemmerøget laks på salat og krydderurtecreme hertil hjemmebagt brød og smør
Hvidvin, Il Sole Cataratto/Chardonnay Sicilien & Rødvin, Il Sole, Syrah Sicilien samt vand med og uden brus stilles på bordene

Hovedret, tallerken serveres

Rosastegt oksesteg serveret med bordelaise sauce samt årstidens kartoffel og garniture

Dessert, tallerken anrettet

Sprød nøddekurv med 2 slags is og frisk frugt
Dessertvin, 2018 Cuvée J. Baptiste Cht. Peyruchet 1.Cotes de Bordeaux, Blanc bydes rundt

Kaffe og te buffet

Kaffe/te & 2 cl Avec

Tilvalg Natmad “Byg selv” Hotdogs á kr. 55,- pr. pers. ( skal bestilles til hele selskabet )

Festmenu 2

kr. 885 pr. couvert

Velkomstdrink

Mousserende vin

Bar buffet

Øl, sodavand & vin ad libitum

Forret, tallerken anrettet

Sukkersaltet laks med danske æbler, saltede løg og urter, hertil friskbagt brød & økologisk smør
Hvidvin, Il Sole Cataratto/Chardonnay Sicilien & Rødvin, Il Sole, Syrah Sicilien samt isvand med og uden brus stilles på bordene

Hovedret, tallerken serveres

Rosastegt kalvesteg serveret med estragon sauce samt årstidens kartoffel og garniture

Dessert, tallerken anrettet

Solbær mousse kage på sprød bund
Dessertvin, 2018 Cuvée J. Baptiste Cht. Peyruchet 1.Cotes de Bordeaux, Blanc bydes rundt

Kaffe og te buffet

Kaffe/te & 2 cl Avec

 

Tilvalg Natmad Gullashsuppe med hjemmebagt brød á kr. 55,- pr. pers. ( skal bestilles til hele selskabet )

Festmenu 3

kr. 985 pr. couvert

Velkomstdrink

Mousserende vin

Bar bemandet

Øl, sodavand & vin ad libitum

Forret, tallerken anrettet

Skaldyrscocktail  hertil friskbagt brød & økologisk smør
Hvidvin, Il Sole Cataratto/Chardonnay Sicilien & Rødvin, Il Sole, Syrah Sicilien samt isvand med og uden brus stilles på bordene

Hovedret, tallerken serveres

Helstegt oksemørbrad serveret med sauce bordelaise samt årstidens kartoffel og garniture

Dessert, tallerken anrettet

Grand dessert med 4 forskellige af sæsonens desserter
Dessertvin, 2018 Cuvée J. Baptiste Cht. Peyruchet 1.Cotes de Bordeaux, Blanc bydes rundt

Kaffe og te buffet

Kaffe/te & 2 cl Avec

Tilvalg Natmad Europæisk pølse – ostebord med hjemmebagt brødá kr. 55,- pr. pers. ( skal bestilles til hele selskabet )

Tilvalg

Australsk vinpakke

49,- pr. couvert

Hvidvin, 2019 Cool Woods Chardonnay Thorn-Clarke
Rødvin, 2018 Cool Woods Shiraz Thorn-Clarke

USA vinpakke

59,- pr. couvert

Hvidvin, 2018 Chardonnay, Pepperwood Grove, Californien
Rødvin, Bel Air Hills, Zinfandel, Central Valley, Californien

Spiritus 200,- per flaske ( vodka, gin, rom eller whiskey )
Blomsterdekorationer fra 200,- per. stk.
Jukeboks Digital 2500,- for en hel dag
DJ med lys show 5 timer fra 3900,-
Dj med lys show De luxe 5 timer fra 4900,-

Generelt

ANTAL

Det endelige antal gæster skal være oplyst senest 10 dage før festen. Hvis der er børn i mellem gæsterne skal dette også oplyses for at får den gældende rabat. Efter 10. dag kan man ikke ændre antallet og der betales den aftalte couvert pris minus 10% pr. ikke deltagende gæst.

FARVER

På dug, lys og serivetter skal være endelig aftalt senest 14 dage før festen. Man er velkommen til selv at medbringe servietter, lys, dug, løber og andet pynt.

BORDE

Runde borde ø180 kan der sidde max 10 pers. ved. Vi anbefaler mellem 7 og 9 pers. ved hver. Banquet borde 90 x 180cm kan der sidde 6 pers. ved hver. Disse borde kan sættes sammen så det f.eks. bliver en “hestesko” eller stort “E”.

MEDBRAGTE TING

Chokolade, chips, ekstra spiritus m.m. som skal bruges til festen kan afleveres i Restauranten alle hverdage mellem kl. 08- 20. Vi har skåle til chips osv. Medbringer man sin egen vin betaler man kun couvert prisen, ingen proppenge.

BORDPLAN

Skal være afleveret SENEST 4 dage før festen.

BORDKORT

De medbragte bordkort kan vi godt ligge på. De skal ligges i rækkefølge som passer til hvert bord.

OPBEVARING AF GAVER

Hvis man efterlader gaver til afhentning efter fest, sker dette på eget ansvar. Og man skal selv pakke dem ned og stille på den anviste rullevogn.

EKSTRA TIME

Hvis man ønsker at forlænge festen skal dette være skriftligt aftalt før festen, og kan ikke ændres på festdagen. Prisen er 50,- pr. couvert pr. ekstra time.

PRISER OG BETALING

De oplyste priser er ved min. 20 couverter. Ved selskaber under 20 couverter kan der forekomme tillæg. kontakt os for tilbud. Betaling er kontant. Dvs. man kan betale festen ved overførsel til vores bankkonto, Dankort eller kontant. Ved betaling med Visaelektron, Mastercard Debit opkræves der gebyr. Betaling for festen skal være sket senest før festens start, medmindre at andet er aftalt.

RESERVATIONS GEBYR

Ved bekræftelse af festen / Arrangement skal der betales et reservations gebyr på kr. 5000,- Beløbet vil blive modregnet på slutfakturaen, men bliver ikke tilbage betalt ved aflysning.

ALLERGI OG SPECIAL KOST

Ved specielle ønsker skal dette være oplyst senest 10 dage før festen.

FORVENTNINGER

Skulle vi ikke leve op til Jeres forventninger under festen, så gør os opmærksom på det med det samme. Dagen efter er festen overstået.

START OG SLUTTIDER

En aftenfest starter ca. kl. 17.30 og slutter omkring ca. kl. 01.30. Alt efter hvor mange timer man har bestilt.

AFBESTILLING

Skal man af en eller anden grund aflyse sit arrangement, så skal det ske skriftligt til mail: kontakt@restauranthalvleg.dk eller pr. brev. til Restaurant Halvleg, Hvidovrevej 446, 2650 Hvidovre. Arrangementet er først aflyst når man har modtaget en bekræftelse fra Restaurant Halvleg. Vi henviser til Horesta´s afbestillings regler : “tryk her for at se guiden

KONFETTI

Der må ikke bruges konfetti eller lign. i lokalerne. Såfremt at man ønsker at bruge konfetti vil den ekstra rengøring koste kr. 2000,- Det er altid arrangørs ansvar at dens gæster overholder dette og det er ligeledes arrangør som betaler for den ekstra rengøring.

Kun ved forudbestilling min. 12 couverter af hver menu. Alle priser er inkl. opdækning med dug, servietter og lys.

3 retters menu nr. 1

á kr. 295,00

Forret, tallerken anrettet

Hjemmerøget laks på salat og krydderurtecreme hertil hjemmebagt brød og smør

Hovedret, tallerken serveres

Rosastegt oksesteg serveret med bordelaise sauce samt årstidens kartoffel og garniture

Dessert, tallerken anrettet

Sprød nøddekurv med 2 slags is og frisk frugt

3 retters menu nr. 2

á kr. 335,00

Forret, tallerken anrettet

Sukkersaltet laks med danske æbler, saltede løg og urter, hertil friskbagt brød & økologisk smør

Hovedret, tallerken serveres

Rosastegt kalvesteg serveret med estragon sauce samt årstidens kartoffel og garniture

Dessert, tallerken anrettet

Solbær mousse kage på sprød bund

3 retters menu nr. 3

á kr. 399,00

Forret, tallerken anrettet

Skaldyrscocktail  hertil friskbagt brød & økologisk smør

Hovedret, tallerken serveres

Helstegt oksemørbrad serveret med sauce bordelaise samt årstidens kartoffel og garniture

Dessert, tallerken anrettet

Grand dessert med 4 forskellige af sæsonens desserter

(Kun ved forudbestilling min. 10 couv. af hver enhed).

Alle priser er inkl. opdækning.

Klassisk Wienerschnitzel ( Kalv)

med “dreng”, stegte kartofler, smørdampede ærter og skysovs

kr. 245,00
Gammeldags flæskesteg

med hjemmekogt rødkål, brune & hvide kartofler hertil skysovs

kr. 189,00
Stor portion kr. 210,00

Svinemørbrad bøffer

med champignon a la creme hertil persille kartofler

kr. 179,00

Stegt flæsk med persillesovs og hvide kartofler

kr. 135,00
Ad libitum kr. 199,00

BBQ spareribs

serveret med bagt kartoffel, salat og coleslaw

kr. 179,00
Stor portion kr. 205,00

Gammeldags oksesteg

Serveret med tyttebær, haricot verts, glaserede perleløg, kartofler samt sky sauce

kr. 189,00
Stor portion kr. 225,00

Engelsk bøf serveret med bløde løg, persille kartofler, skysovs samt surt

eller

Fransk bøf serveret med bearnaise creme, pommes fritter samt årstidens grønt  

200g kr. 269
300g kr. 299,00

Tilvalg: hjemmelavet bearnaise sauce kr. 65,- pr. pers.

Hakkebøf

(300g oksekød)

Med bløde løg, spejlæg, hvide kartofler, skysovs og surt

kr. 179,-

Kæmpe Pariserbøf

Hakkebøf 300g serveret på ristet brød hertil pickles, hakket løg & rødbeder, kapers, høvlet peberrod samt rå æggeblomme

kr. 179,-

Hjemmelavet biksemad

med spejlæg, bearnaise, rugbrød & surt

kr. 179,00

Stegt kyllingebryst

serveret med pesto pasta penne, årstidens salat med dressing, hertil hjemmebagt brød.

Kr. 169,00

Ovnbagt laks

Serveret med hvidvinssauce, årstidens kartoffel og garniture

kr. 199,00

Kun ved forudbestilling.

Alle buffeter er inkl. opdækning.
Ved bestillinger på under 20 couverter tillægges 15% pr. couvert.

Aftenbuffet 1

kr. 325,00

Kulmule lagt på sprød spidskål med cremet dressing & syltede løg
friskbagt brød & økologisk smør

***

Hvidløg og citron – marineret culotte
Pestobagt kylling
Rødvinssauce
Flødekartofler
2 slags årstidens salat & dressing

***

Panna Cotta med frugtcoulis

Aftenbuffet 2

kr. 375,00

Hjemmerøget laks på salat og krydderurtecreme hertil hjemmebagt brød og smør

***

Rosastegt oksesteg.
Langtidsbraiseret svineryg med rodfrugter
Flødekartofler
Sesamristede kartofler
Rødvin sauce
Årstidenssalat
Græsk salat med tomat feta & oliven

***

Fransk chokoladekage “Gateau Marcel” serveret med frisk frugt samt vanille parfait is

Aftenbuffet 3

kr. 489,00

(Min 30 cuverter)
Anti pasti
Udvalg af midelshavs pølser og serranoskinke med garniture
Sukkersaltet laks med danske æbler, saltede løg og urter
To slags brød med økologisk smør

***

Helstegt oksemørbrad
Rødvinssauce
Timianstegt lammeculotte
Tzatziki
Farseret vagtel
Mild madagascar peber sauce.
Sesamristede kartofler
Bagt kartoffelmos med urter
Græsksalat med feta
Broccolisalat
Spicy couscous salat

***

2 slags europæiske oste med garniture
Pandekager med blåbærkompot & vanilje is
Salat af melon & ananas.

Mexicansk Buffet

kr. 325,00

Taco oksekød i strimler
Kylling Fajita
Chili con carne med creme fraiche
Mexico ris
Salat bar & Guacamole
Revet cheddar ost
Tomat salsa
Creme fraiche & hvidløgs dressing
Tortillas, Nachos & Taco skaller
Chokolade & kokos kage med vanilje & lime is

Amerikansk Buffet

kr. 389,-

Spicy rejecocktail

***
Krydret okse brisket
Hot buffalo wings
BBQ Spareribs
Bagt kartoffel
Mac & cheese
Smørglaseret majs
Sprød coleslaw med grøntsager
Cesar salad
Hjemmebagt brød
Pebersauce

***
Brownie & hjemmelavet is

Kun ved forudbestilling
Alle buffeter er inkl. dug, servietter og lys
Ved bestillinger på under 15 couverter tillægges 15% pr. couvert
Issvane fyld med frugt kr. 600,00

Receptions buffet

á kr. 149,00

Mini ruller
Små hjemmelavede frikadeller
Asiatiske kyllingespyd
Mini trekantsandwich (2 stk)
Grøntsagssnack
Frugt fad

Tilvalg

Ostesnack á kr. 25,- pr. pers.

Hot buffalo wings á kr. 20,- pr. pers.

Brownie kr. 20,- pr. pers.

Chokolade petitfour kr. 20,- pr. stk.

Natmad

(Kun ved forudbestilling & sammen med festmenu / buffeter )

2 stk. Pølser med brød

Kr. 60,00

Dansk Pølse – ostebord

Kr. 95,00

Sydeuropæisk pølse og ostebord

Kr. 125,00

Trekantsandwich (3 stk)

Kr. 65,00

Hjemmelavet pizza

Kr. 65,00

Cremet Aspargessuppe med hjemmebagt brød

Kr. 75,00

Gullashsuppe med hjemmebagt brød

Kr. 85,00

Kartoffel-porresuppe med hjemmebagt brød

Kr. 85,00

Morgenmad/frokost/eftermiddagskaffen skal efter aftale enten afhentes på rullevogn eller spises i restauranten.

Vogne med brugt service bedes tages med tilbage til restauranten.

Ønskes der “tjener” til opsætning og nedtagning af forplejning koster det kr. 500,00 pr. dag, dette skal oplyses ved bestilling.

Alle mødepakker er uden lokaleleje.

A la carte

Morgenmad

Hjemmebagt landbrød ( 2 skiver pr. pers ) med smør, ost og 2 slags marmelade kr. 45,- pr. pers.

Stor croissant á kr. 25,- pr. stk.

Frokost

Dagens frokostret med salat og hjemmebagt brød á kr. 99,- pr. pers.

Stor grov sandwich á kr. 63,- pr. stk.

Smørrebrød uspec. á kr. 22,- pr. stk.

Smørrebrød luksus á kr. 40,- pr. stk.

Frugt og kage

Hel Frugt kr. 10,- pr. stk.

Skåret frugt & grønt kr. 25,- pr. pers.

Dagens kage á kr. 20,- pr. stk.

Frisk bagt wienerbrød á kr. 25,- pr stk.

Drikkevare

Kaffe / te, ca. 5 kopper pr. kande. kande á kr. 45,-

Isvand kande á kr. 25,- pr. kande.

Kildevand 0,5l á kr. 17,- pr. stk.

Sodavand 0,5l á kr. 27,- pr. stk.

Brunch

(Kun ved forudbestilling.)
Brunch er en sammentrækning af de engelske ord breakfast og lunch, så brunch er et kombineret morgenmad- og frokostmåltid. Brunch kommer fra USA, men har bredt sig til det meste af den vestlige verden.

Alle brunch-buffeter er inkl. standard opdækning med dug, lys & servietter i lokalet “restauranten” . Ønskes andre lokaler kan der forekomme lokaleleje.

Brunch Buffet kr. 175,00

Røræg, pølser, bacon
Udvalg af lyst og mørkt brød,

croissant, to slags ost og to slags pålæg,

økologisk smør, hjemmelavet marmelade
Frisk frugt,

Juice, Kaffe og te ad libitum i 3 timer’

Tilvalg

Frit valg kr. 15,- pr. pers.

Hot buffalo wings

Frikadeller

Parmaskinke med tilbehør

Ristede kartofler

Sprød coleslaw med grøntsager

Græsk salat med feta

Chili hummus

Persillehummus

Mild Tzatziki

Peberfrugtcreme “Haydari”

Pastasalat med let røget kalkun

Pastasalat med karrycreme

Bruschetta

Udvalg af mini wienerbrød

Gulerodskage med ostecreme

Græsk yoghurt med mangosirup og musli

Vanilleis

Frit valg kr. 25,- pr. Pers.

Varmrøget laks med sauce verte

Koldrøget laks med dildcreme

Fiskefilet med remoulade og citron

Karrysild med løg og kasper

Amerikanske pandekager med ahorn sirup

Crement pr. glas kr. 49,-

Mimosa  pr. glas kr. 49,-

Frokost Buffet

Halvlegs frokostbuffet kr. 245,00

Tilvalg: øl, vand og vin i 3 timer samt kaffe kr. 165,- pr. pers.

Karrysild med kapers & løg
Fiskefilet med remoulade & citron
Roastbeef med remoulade og peberrod
Gammeldags flæskesteg med hjemmekogt rødkål
Slagter frikadeller med surt
Lun leverpostej med champignon og bacon
1 slags ost
Rugbrød, lyst brød og smør

TILVALG “alm” 

1 tilvalg kr. 20,- pr. pers.

3 tilvalg kr. 50,- pr. pers. herefter 15,- pr. tilvalg

Halvlegs stegte sild med løg

Marineret sild med løg

Kryddersild med løg og kapers

Hjemmelavet hønsesalat med bacon og champignon

Æg med mayonnaise og rejer

Ekstra ost pr. slags

Broccolisalat

Rødbedesalat

Cremet kartoffelsalat

Flødekartofler

Brune kartofler

Grønlangkål

Brunsovs

 

TILVALG ” lux” 

1 tilvalg kr. 30,- pr. pers.

3 tilvalg kr. 75,- pr. pers. herefter 20,- pr. tilvalg

Hjemmerøget laks med krydderurtedressing

Fersk røget laks med røræg & purløg

Høns & asparges i tarteletter

Svinemørbrad bøf med bløde løg & surt

Svinemørbrad bøf med ala creme

Glaseret skinke

Æbleflæsk

Hakkebøf med bløde løg og spejlæg

Medister med surt

Frokost retter

(Kun mod forudbestilling min. 8 couv.)

Alle frokostretter inkl. opdækning med dækserviet, servietter & lys.

 

Hjemmerøget laks på salat og sauce verte

hertil hjemmebagt brød & smør kr. 129,00

 

Kyllingebryst med blandet salat,

timian kartofler og krydderurtedressing kr. 99,00

 

3 stk. Slagerfrikadeller  frikadeller

med kartoffelsalat og surt kr. 99,00 ( ekstra frikadeller kr. 15,- pr. stk.

 

Lun hjemmerøget laks a la royal

med flødestuvede dild kartofler og urtesalat kr. 139,00

MORTENS AFTEN

Mandag den 10. november kl. 16.00 – 20.00

MENU

Gammeldags andesteg
serveret med æbler, svesker, hjemmekogt rødkål,
brune & hvide kartofler hertil andesovs
Mormors æblekage med flødeskum

2-Retters menu Kr. 285,-

Tillæg for både gammeldags andesteg og flæskesteg kr. 49,- pr. pers.

BORD BESTILLING

Man kan bestille bord i disse tidsrum:
Ankomst kl. 17.00 slut kl. 19.00
Ankomst kl. 18.00 slut kl. 21.00
Ankomst kl. 19.00 slut kl. 21,00

TAKE AWAY

Man kan bestille Take Away til afhentning kl. 15.30, 16.30, 17.30, 18.30
Menuen kan også bestilles så man selv kan varme maden.

Bordbestilling og “Take away” bestilles på tlf. 53 644 688 tryk #1 eller på kontakt@restauranthalvleg.dk

Sild, fisk skaldyr (Kun forudbestilling)

Marineret sild med løg kapers | 40,-
Karry sild med æg, løg kapers | 40,-
Hjemmelavet stegte sild med løg | 40,-
Fiskefilet med remoulade & citron | 40,-
Fiskefilet med mayonnaise, rejer, & citron | 50,-
Fersk røget laks med røræg | 65,-
Fersk røget laks med asparges | 65,-
Rejer med mayonnaise citron | 85,-
Stjerneskud, stegt dampet fiskefilet, rejer – asparges og caviar på ristet toast | 115,-

Ost (Kun forudbestilling)

Mellemlageret danbo med peberfrugt & radiser | 55,-
Fransk landbrie med peberfrugt & radiser | 55,-
Danablue med radiser, løg & purløg | 55,-
Gammel ost med hakket løg & sky | 55,-

Kød, Salater, Æg & pålæg (Kun forudbestilling)

Flæskesteg med hjemmekogt rødkål & agurkesalat | 40,-
Roastbeef med remo, peberrod, ristede løg | 40,-
Frikadelle med hjemmekogt rødkål & agurkesalat | 40,-
Dyrlægens natmad | 40,-
Leverpostej med bacon | 40,-
Æg med rejer & mayonnaise | 40,-
Æg & tomat med mayonnaise | 40,-
Hønsesalat med bacon | 40,-
Skinke med italiensk salat | 40,-
Kartoffel mad med løg & mayonnaise | 40,-
Hakkebøf 200g med bløde løg & surt | 115,-
Svinemørbrad med bløde løg & surt (min. 2 kuvert) | 115,-
Stegt kalvelever med bløde løg & surt | 115,-
Tatar | 115,- (min. 2 kuvert ) ( x ekstra  æggeblomme kr. 6 pr. stk)
Pariserbøf 200g | 115,-

Pattegrise & Telte

Godt at vide?

  • Vi ankommer ca. 5 timer før og sætter grisen over.  Der skal være direkte adgang til der hvor grillen skal stå. Hvis der er trapper, skal I hjælpe grillmesteren med grillen. Hvis dette ikke er muligt så kan vi medbringe en ekstra mand, det koster kr. 500,- 
  • Grillmesteren kommer ca. 30 min før serveringstid og sætte tilbehøret op og skær grisen.
  • Alle menuerne er inkl. Grill & kul
  • Levering i Hvidovre er gratis, mindre tillæg for levering i andre byer.
  • Grillmester som står for tilberedning, opsætning af tilbehør samt udskæring  kr. 1750,- ( obligatorisk )

Hvad skal jeg huske?

  • Skeer og tænger til grisen og tilbehøret, de kan lejes hos telte.nu
  • Overdækning til grillen ca 3 x 3 m f.eks. en pavillon eller stor parasol

Hvis der skulle være spørgsmål er vi klar til at besvare spørgsmål. Ring til os på 53 644 688 tryk 1 eller “TRYK HER” for at sende en mail.

Menu 1 – Vi kommer med en Dansk Pattegris fra Knapstrup

– og Du tilbereder selv tilbehøret

  • Helstegt Dansk Pattegris fra Knapstrup
  • Dine egne salater og tilbehør

Kr. 175,- pr. kuvert. (min. 35 kuverter)
inkl. Grill & kul samt levering i Hvidovre

Grillmester kr. 1750,- ( tilberedning & udskæring )

Menu 2 – Dansk Pattegris fra Knapstrup – med tilbehør

  • Helstegt Dansk Pattegris fra Knapstrup
  • Hjemmelavet kartoffelsalat med urter
  • Pasta med basillikumpesto
  • Årstidens grønne salat
  • Sprød Coleslaw
  • Let spicy dressing
  • Friskbagt brød & økologisk smør

Kr. 235,- pr. kuvert. (min. 35 kuverter)

inkl. Grill & kul samt levering i Hvidovre

Grillmester kr. 1750,- ( tilberedning, opsætning af tilbehøret & udskæring )

Menu 3 –Dansk Pattegris fra Knapstrup

– med luksus tilbehør

  • Helstegt Dansk Pattegris fra Knapstrup
  • Flødebagte kartofler
  • Klassisk broccolisalat med rosin og rødløg
  • Græsk salat med tomater, feta & oliven
  • Mild Tzatziki
  • Let spicy couscous salat
  • Edamame bønnesalat med peberfrugt
  • Persillehummus
  • Hertil friskbagt brød & økologisk smør

Kr. 295,- pr. kuvert. (min. 35 kuverter)

Inkl. Grill & kul samt levering i Hvidovre

Grillmester kr. 1750,- ( tilberedning, opsætning af tilbehøret & udskæring )

Telte

Grisefest til 50 personer

TELT INKL. OPSÆTNING OG NEDTAGNING I EGEN HAVE

  • 9 x 6 meter telt med gulv, inkl. opsætning og nedtagning.
  • Bord/Bænksæt samt ekstra borde til buffet.
  • Højtalersæt for tilslutning til egen pc/mobil/tablet.
  • Farvet lyskæde.
  • Fadølsanlæg inkl. 60 L Royal Pilsner fadøl og plastikglas.
  • Tallerkener, Knive, Gafler

Dansk Pattegris fra Knapstrup – med tilbehør & grillmester

  • Helstegt Dansk Pattegris fra Knapstrup
  • Hjemmelavet kartoffelsalat med urter
  • Pasta med basillikumpesto
  • Årstidens grønne salat
  • Sprød Coleslaw
  • Let spicy dressing
  • Friskbagt brød & økologisk smør

Pris I alt: 25.400,-

Komplet fest i jeres have (50 personer)

TELT INKL. OPSÆTNING OG NEDTAGNING I EGEN HAVE

  • 9 x 6 meter telt med gulv, inkl. opsætning og nedtagning.
  • 5 runde borde samt 2 aflange & 50 Banquet stole
  • Lysekrone med dæmp
  • Servicepakke inkl. opvask.
  • Komplet vinmenu bestående af
  • 7 fl. Mousserende: El Miracle Cava Organic Brut
  • 10 fl. Hvidvin: Il Sole Orizon, Chardonnay & Cataratto, Sicilien
  • 19 fl. Rødvin: Il Sole Orizon, Aula de Nero, Sicilien

SOMMERBUFFET F.EKS.

  • Røget kulmule lagt på cremet dressing & syltede løg
  • Rosastegt oksesteg
  • Saftig pestokylling
  • Hjemmelavet kartoffelsalat med urter
  • Pasta med basillikumpesto
  • Årstidens grønne salat
  • Sprød coleslaw med grøntsager
  • Kold bearnaisecreme
  • Friskbagt brød & økologisk smør
  • Rødgrød med fløde

Pris I alt: 28.500,-

Levering
Tillæg i følgende postnumre er 200,- :
2450, 2500, 2600, 2605, 2610, 2620, 2625, 2650, 2660, 2665.

Tillæg i følgende postnumre er 300,- :
2630, 2635, 2670, 2680, 2690, 2700, 2720.

Tillæg i følgende postnumre er 400,- :
2300, 2730, 2740, 2770, 2791, 1501 til 1799.

Tillæg i følgende postnumre er 500,- :
2000, 2100, 2150, 2200, 2400, 2750, 2765, 2800, 2820, 2830, 2840, 2860, 2880, 2900, 2920, 2930, 3500, 3520, 1000 til 1449, 1800 til 1900.

Tillæg i følgende postnumre er 600,- :
2850, 2942, 2960, 3460.

Tillæg i følgende postnumre er 700,- :
2970, 2980.

Mangler du et telt eller andet til din havefest kan du booke det igennem www.telte.nu , Tlf. 20 666 549

mail: info@telte.nu

Alt i udlejning

  • Telte
  • Pavilloner
  • Stole, borde
  • Slush Ice maskiner
  • Popcornmaskiner
  • Mestergrille
  • Hoppeborg
  • Bordfodbold
  • Human Table Football
  • Sumodragter til både børn og voksne
  • Service
  • Lyd & lys
  • og meget meget mere

Lad os arrangere din

  • Fødselsdag
  • Konfirmation
  • Bryllup
  • Konference
  • Møde
  • Kursus
  • Personalefest
  • Grillfest
  • Reception
  • Jubilæum eller noget helt andet

Julebuffeter

Skal forudbestilles min. to hverdag før
Kan også leveres ud af huset.

Julepigens Buffet Kr. 245,00

Karrysild med løg & kapers
Fiskefilet med hjemmelavet remoulade.
Æg med rejer, mayonnaise og citron.
Hjemmerøget laks med krydderurtedressing
Lun leverpostej med ristede champignon & bacon
Slagter frikadeller med agurkesalat.
Gammeldags flæskesteg med hjemmekogt rødkål.
Julebrie med peberfrugt og kik
Hjemmelavet Risalamande med kirsebær sauce.
Franskbrød, Rugbrød, Fedt og smør.

Halvlegs julebuffet 165,-

Karrysild med løg og kapers

Fiskefilet med remoulade og citron

Gammeldags flæskesteg med hjemmekogt rødkål

Slagter Frikadeller med surt

Julebrie med peberfrugt og kiks

Rugbrød, franskbrød og smør

 

TILVALG “alm” 

1 tilvalg kr. 20,- pr. pers.

3 tilvalg kr. 50,- pr. pers. herefter 15,- pr. tilvalg

Halvlegs stegte sild med løg

Marineret sild med løg

Kryddersild med løg og kapers

Æg med mayonnaise og rejer

Ekstra ost pr. slags

Broccolisalat

Rødbedesalat

Cremet kartoffelsalat

Flødekartofler

Brune kartofler

Grønlangkål

Brunsovs

 

TILVALG ” lux” 

1 tilvalg kr. 30,- pr. pers.

3 tilvalg kr. 75,- pr. pers. herefter 20,- pr. tilvalg

Fersk røget laks med røræg & purløg

Høns & asparges i tarteletter

Hjemmelavet hønsesalat med bacon og champignon

Svinemørbrad bøf med bløde løg & surt

Svinemørbrad bøf med ala creme

Glaseret skinke

Æbleflæsk

Hakkebøf med bløde løg og spejlæg

Medister med surt

Hjemmelavet Risalamande med kirsebær sauce

Middagen til juleaften

Alt vil være hjemmelavet og lige til at varme.

 

GRATIS LEVERING DEN 23. DEC. I HVIDOVRE

Levering d. 23. dec. mellem kl. 10 & 16
Afhentning d. 23. dec. mellem kl. 10 & 16
Ingen afhentning eller levering d. 24. dec.

MENU

Gammeldags flæskesteg serveret med brune
og hvide kartofler, hjemmekogt rødkål,
agurkesalat samt julesovs

Eller/og

Klassisk andesteg serveret med hjemmekogt
rødkål, æbler og svesker samt brune og hvide
kartofler, hertil julesovs
Hjemmelavet risalamande med kirsebærsovs
Julemenu kun med flæskesteg Kr. 295,-
Julemenu kun med andesteg Kr. 345,-
Julemenu med flæskesteg & andesteg

Kr. 369,-

Alle priser er inkl. risalamande.
BETALING VED BESTILLING SENEST ONSDAG DEN 18/12 kl. 12.00

KUN DET BEDSTE

Altid friske råvarer fra sæsonen

Vi leverer altid mad med masser af smag og sans for detaljen.