Selskabsmenuer
I Restaurant & Selskabs afdelingen har vi åbent 365 dage om året.
Vi kan stå for Deres næste fest. Vi har plads op til 700 personer i samme lokale
Vi har samarbejde med Hockey & Fun og Curl´n Fun hvor man kan spille ishockey/curling først og derefter nyde en middag i Restaurant Halvleg.
Kontakt os for et uforpligtende tilbud.
Alle festarrangementer indeholder
- 8 timers arrangement
- Standardopdækning med hvid dug, hvide lys & ensfarvede servietter
- Servering
- Slutoprydning og rengøring i lokalerne “Restauranten”, “Teatersalen”, “Fællesklub” og “sal3”
- Lokaleleje i “Restauranten”, “Teatersalen”, “Fællesklub” og “sal3”
- Treretters festmenu/buffet
- Natmad ( Tilvalg kr. 55,- pr. pers. )
- Øl, vin & sodavand ad libitum under hele festen
- Når man bestiller et festarrangement, er man velkommen til at medbringe spiritus, Somersby / Ice m.f. slik, chokolade, musik samt blomster uden ekstra beregning
- Børn 0 – 12 år får 50% på couvert prisen
Festbuffet 1
kr. 735 pr. couvert
Velkomstdrink
Mousserende vin
Bar buffet
Øl, sodavand & vin ad libitum
Forret tallerken anrettet
Kulmule lagt på sprød spidskål med cremet dressing & syltede løg hertil friskbagt brød & økologisk smør
Hovedrets buffet
Hvidløg og citron – marineret culotte
Pestobagt kylling
Rødvinssauce
Flødekartofler
2 slags årstidens salat & dressing
Kaffe og dessert buffet
Panna Cotta med frugtcoulis
Kaffe & te samt 2 cl. Avec
Tilvalg : Natmad Trekantsandwich med forskelligt fyld á kr. 55,- pr. pers. ( skal bestilles til hele selskabet )
Festbuffet 2
kr. 799 pr. couvert
Velkomstdrink
Mousserende vin
Bar buffet
Øl, sodavand & vin ad libitum
Forret, tallerken anrettet
Hjemmerøget laks på salat og krydderurtecreme hertil friskbagt brød & økologisk smør
Hvidvin, Il Sole Cataratto/Chardonnay Sicilien & Rødvin, Il Sole, Syrah Sicilien samt vand med og uden brus stilles på bordene
Hovedrets buffet
Rosastegt oksesteg
Langtidsbraiseret svineryg med rodfrugter
Flødekartofler
Sesamristede kartofler
Rødvin sauce
Årstidenssalat
Græsk salat med tomat feta & oliven
Dessert buffet
Fransk chokoladekage “Gateau Marcel” serveret med frisk frugt samt vanille parfait is
Kaffe og te buffet
Kaffe & te samt 2 cl. Avec
Tilvalg : Natmad Dansk pølsebord med hjemmebagt rugbrød á kr. 55,- pr. pers. ( skal bestilles til hele selskabet )
Festmenu 1
kr. 835 pr. couvert
Velkomstdrink
Mousserende vin
Bar buffet
Øl, sodavand & vin ad libitum
Forret, tallerken anrettet
Hjemmerøget laks på salat og krydderurtecreme hertil hjemmebagt brød og smør
Hvidvin, Il Sole Cataratto/Chardonnay Sicilien & Rødvin, Il Sole, Syrah Sicilien samt vand med og uden brus stilles på bordene
Hovedret, tallerken serveres
Rosastegt oksesteg serveret med bordelaise sauce samt årstidens kartoffel og garniture
Dessert, tallerken anrettet
Sprød nøddekurv med 2 slags is og frisk frugt
Dessertvin, 2018 Cuvée J. Baptiste Cht. Peyruchet 1.Cotes de Bordeaux, Blanc bydes rundt
Kaffe og te buffet
Kaffe/te & 2 cl Avec
Tilvalg Natmad “Byg selv” Hotdogs á kr. 55,- pr. pers. ( skal bestilles til hele selskabet )
Festmenu 2
kr. 885 pr. couvert
Velkomstdrink
Mousserende vin
Bar buffet
Øl, sodavand & vin ad libitum
Forret, tallerken anrettet
Sukkersaltet laks med danske æbler, saltede løg og urter, hertil friskbagt brød & økologisk smør
Hvidvin, Il Sole Cataratto/Chardonnay Sicilien & Rødvin, Il Sole, Syrah Sicilien samt isvand med og uden brus stilles på bordene
Hovedret, tallerken serveres
Rosastegt kalvesteg serveret med estragon sauce samt årstidens kartoffel og garniture
Dessert, tallerken anrettet
Solbær mousse kage på sprød bund
Dessertvin, 2018 Cuvée J. Baptiste Cht. Peyruchet 1.Cotes de Bordeaux, Blanc bydes rundt
Kaffe og te buffet
Kaffe/te & 2 cl Avec
Tilvalg Natmad Gullashsuppe med hjemmebagt brød á kr. 55,- pr. pers. ( skal bestilles til hele selskabet )
Festmenu 3
kr. 985 pr. couvert
Velkomstdrink
Mousserende vin
Bar bemandet
Øl, sodavand & vin ad libitum
Forret, tallerken anrettet
Skaldyrscocktail hertil friskbagt brød & økologisk smør
Hvidvin, Il Sole Cataratto/Chardonnay Sicilien & Rødvin, Il Sole, Syrah Sicilien samt isvand med og uden brus stilles på bordene
Hovedret, tallerken serveres
Helstegt oksemørbrad serveret med sauce bordelaise samt årstidens kartoffel og garniture
Dessert, tallerken anrettet
Grand dessert med 4 forskellige af sæsonens desserter
Dessertvin, 2018 Cuvée J. Baptiste Cht. Peyruchet 1.Cotes de Bordeaux, Blanc bydes rundt
Kaffe og te buffet
Kaffe/te & 2 cl Avec
Tilvalg Natmad Europæisk pølse – ostebord med hjemmebagt brødá kr. 55,- pr. pers. ( skal bestilles til hele selskabet )
Tilvalg
Australsk vinpakke
49,- pr. couvert
Hvidvin, 2019 Cool Woods Chardonnay Thorn-Clarke
Rødvin, 2018 Cool Woods Shiraz Thorn-Clarke
USA vinpakke
59,- pr. couvert
Hvidvin, 2018 Chardonnay, Pepperwood Grove, Californien
Rødvin, Bel Air Hills, Zinfandel, Central Valley, Californien
Spiritus 200,- per flaske ( vodka, gin, rom eller whiskey )
Blomsterdekorationer fra 200,- per. stk.
Jukeboks Digital 2500,- for en hel dag
DJ med lys show 5 timer fra 3900,-
Dj med lys show De luxe 5 timer fra 4900,-
Generelt
ANTAL
Det endelige antal gæster skal være oplyst senest 10 dage før festen. Hvis der er børn i mellem gæsterne skal dette også oplyses for at får den gældende rabat. Efter 10. dag kan man ikke ændre antallet og der betales den aftalte couvert pris minus 10% pr. ikke deltagende gæst.
FARVER
På dug, lys og serivetter skal være endelig aftalt senest 14 dage før festen. Man er velkommen til selv at medbringe servietter, lys, dug, løber og andet pynt.
BORDE
Runde borde ø180 kan der sidde max 10 pers. ved. Vi anbefaler mellem 7 og 9 pers. ved hver. Banquet borde 90 x 180cm kan der sidde 6 pers. ved hver. Disse borde kan sættes sammen så det f.eks. bliver en “hestesko” eller stort “E”.
MEDBRAGTE TING
Chokolade, chips, ekstra spiritus m.m. som skal bruges til festen kan afleveres i Restauranten alle hverdage mellem kl. 08- 20. Vi har skåle til chips osv. Medbringer man sin egen vin betaler man kun couvert prisen, ingen proppenge.
BORDPLAN
Skal være afleveret SENEST 4 dage før festen.
BORDKORT
De medbragte bordkort kan vi godt ligge på. De skal ligges i rækkefølge som passer til hvert bord.
OPBEVARING AF GAVER
Hvis man efterlader gaver til afhentning efter fest, sker dette på eget ansvar. Og man skal selv pakke dem ned og stille på den anviste rullevogn.
EKSTRA TIME
Hvis man ønsker at forlænge festen skal dette være skriftligt aftalt før festen, og kan ikke ændres på festdagen. Prisen er 50,- pr. couvert pr. ekstra time.
PRISER OG BETALING
De oplyste priser er ved min. 20 couverter. Ved selskaber under 20 couverter kan der forekomme tillæg. kontakt os for tilbud. Betaling er kontant. Dvs. man kan betale festen ved overførsel til vores bankkonto, Dankort eller kontant. Ved betaling med Visaelektron, Mastercard Debit opkræves der gebyr. Betaling for festen skal være sket senest før festens start, medmindre at andet er aftalt.
RESERVATIONS GEBYR
Ved bekræftelse af festen / Arrangement skal der betales et reservations gebyr på kr. 5000,- Beløbet vil blive modregnet på slutfakturaen, men bliver ikke tilbage betalt ved aflysning.
ALLERGI OG SPECIAL KOST
Ved specielle ønsker skal dette være oplyst senest 10 dage før festen.
FORVENTNINGER
Skulle vi ikke leve op til Jeres forventninger under festen, så gør os opmærksom på det med det samme. Dagen efter er festen overstået.
START OG SLUTTIDER
En aftenfest starter ca. kl. 17.30 og slutter omkring ca. kl. 01.30. Alt efter hvor mange timer man har bestilt.
AFBESTILLING
Skal man af en eller anden grund aflyse sit arrangement, så skal det ske skriftligt til mail: kontakt@restauranthalvleg.dk eller pr. brev. til Restaurant Halvleg, Hvidovrevej 446, 2650 Hvidovre. Arrangementet er først aflyst når man har modtaget en bekræftelse fra Restaurant Halvleg. Vi henviser til Horesta´s afbestillings regler : “tryk her for at se guiden”
KONFETTI
Der må ikke bruges konfetti eller lign. i lokalerne. Såfremt at man ønsker at bruge konfetti vil den ekstra rengøring koste kr. 2000,- Det er altid arrangørs ansvar at dens gæster overholder dette og det er ligeledes arrangør som betaler for den ekstra rengøring.
(Kun ved forudbestilling min. 10 couv. af hver enhed).
Alle priser er inkl. opdækning.
Klassisk Wienerschnitzel ( Kalv)
med “dreng”, stegte kartofler, smørdampede ærter og skysovs
kr. 245,00
Gammeldags flæskesteg
med hjemmekogt rødkål, brune & hvide kartofler hertil skysovs
kr. 189,00
Stor portion kr. 210,00
Svinemørbrad bøffer
med champignon a la creme hertil persille kartofler
kr. 179,00
Stegt flæsk med persillesovs og hvide kartofler
kr. 135,00
Ad libitum kr. 199,00
BBQ spareribs
serveret med bagt kartoffel, salat og coleslaw
kr. 179,00
Stor portion kr. 205,00
Gammeldags oksesteg
Serveret med tyttebær, haricot verts, glaserede perleløg, kartofler samt sky sauce
kr. 189,00
Stor portion kr. 225,00
Engelsk bøf serveret med bløde løg, persille kartofler, skysovs samt surt
eller
Fransk bøf serveret med bearnaise creme, pommes fritter samt årstidens grønt
200g kr. 269
300g kr. 299,00
Tilvalg: hjemmelavet bearnaise sauce kr. 65,- pr. pers.
Hakkebøf
(300g oksekød)
Med bløde løg, spejlæg, hvide kartofler, skysovs og surt
kr. 179,-
Kæmpe Pariserbøf
Hakkebøf 300g serveret på ristet brød hertil pickles, hakket løg & rødbeder, kapers, høvlet peberrod samt rå æggeblomme
kr. 179,-
Hjemmelavet biksemad
med spejlæg, bearnaise, rugbrød & surt
kr. 179,00
Stegt kyllingebryst
serveret med pesto pasta penne, årstidens salat med dressing, hertil hjemmebagt brød.
Kr. 169,00
Ovnbagt laks
Serveret med hvidvinssauce, årstidens kartoffel og garniture
kr. 199,00
Kun ved forudbestilling.
Alle buffeter er inkl. opdækning.
Ved bestillinger på under 20 couverter tillægges 15% pr. couvert.
Aftenbuffet 1
kr. 325,00
Kulmule lagt på sprød spidskål med cremet dressing & syltede løg
friskbagt brød & økologisk smør
***
Hvidløg og citron – marineret culotte
Pestobagt kylling
Rødvinssauce
Flødekartofler
2 slags årstidens salat & dressing
***
Panna Cotta med frugtcoulis
Aftenbuffet 2
kr. 375,00
Hjemmerøget laks på salat og krydderurtecreme hertil hjemmebagt brød og smør
***
Rosastegt oksesteg.
Langtidsbraiseret svineryg med rodfrugter
Flødekartofler
Sesamristede kartofler
Rødvin sauce
Årstidenssalat
Græsk salat med tomat feta & oliven
***
Fransk chokoladekage “Gateau Marcel” serveret med frisk frugt samt vanille parfait is
Aftenbuffet 3
kr. 489,00
(Min 30 cuverter)
Anti pasti
Udvalg af midelshavs pølser og serranoskinke med garniture
Sukkersaltet laks med danske æbler, saltede løg og urter
To slags brød med økologisk smør
***
Helstegt oksemørbrad
Rødvinssauce
Timianstegt lammeculotte
Tzatziki
Farseret vagtel
Mild madagascar peber sauce.
Sesamristede kartofler
Bagt kartoffelmos med urter
Græsksalat med feta
Broccolisalat
Spicy couscous salat
***
2 slags europæiske oste med garniture
Pandekager med blåbærkompot & vanilje is
Salat af melon & ananas.
Mexicansk Buffet
kr. 325,00
Taco oksekød i strimler
Kylling Fajita
Chili con carne med creme fraiche
Mexico ris
Salat bar & Guacamole
Revet cheddar ost
Tomat salsa
Creme fraiche & hvidløgs dressing
Tortillas, Nachos & Taco skaller
Chokolade & kokos kage med vanilje & lime is
Amerikansk Buffet
kr. 389,-
Spicy rejecocktail
***
Krydret okse brisket
Hot buffalo wings
BBQ Spareribs
Bagt kartoffel
Mac & cheese
Smørglaseret majs
Sprød coleslaw med grøntsager
Cesar salad
Hjemmebagt brød
Pebersauce
***
Brownie & hjemmelavet is
Kun ved forudbestilling
Alle buffeter er inkl. dug, servietter og lys
Ved bestillinger på under 15 couverter tillægges 15% pr. couvert
Issvane fyld med frugt kr. 600,00
Receptions buffet
á kr. 149,00
Mini ruller
Små hjemmelavede frikadeller
Asiatiske kyllingespyd
Mini trekantsandwich (2 stk)
Grøntsagssnack
Frugt fad
Tilvalg
Ostesnack á kr. 25,- pr. pers.
Hot buffalo wings á kr. 20,- pr. pers.
Brownie kr. 20,- pr. pers.
Chokolade petitfour kr. 20,- pr. stk.
Natmad
(Kun ved forudbestilling & sammen med festmenu / buffeter )
2 stk. Pølser med brød
Kr. 60,00
Dansk Pølse – ostebord
Kr. 95,00
Sydeuropæisk pølse og ostebord
Kr. 125,00
Trekantsandwich (3 stk)
Kr. 65,00
Hjemmelavet pizza
Kr. 65,00
Cremet Aspargessuppe med hjemmebagt brød
Kr. 75,00
Gullashsuppe med hjemmebagt brød
Kr. 85,00
Kartoffel-porresuppe med hjemmebagt brød
Kr. 85,00
Morgenmad/frokost/eftermiddagskaffen skal efter aftale enten afhentes på rullevogn eller spises i restauranten.
Vogne med brugt service bedes tages med tilbage til restauranten.
Ønskes der “tjener” til opsætning og nedtagning af forplejning koster det kr. 500,00 pr. dag, dette skal oplyses ved bestilling.
Alle mødepakker er uden lokaleleje.
A la carte
Morgenmad
Hjemmebagt landbrød ( 2 skiver pr. pers ) med smør, ost og 2 slags marmelade kr. 45,- pr. pers.
Stor croissant á kr. 25,- pr. stk.
Frokost
Dagens frokostret med salat og hjemmebagt brød á kr. 99,- pr. pers.
Stor grov sandwich á kr. 63,- pr. stk.
Smørrebrød uspec. á kr. 22,- pr. stk.
Smørrebrød luksus á kr. 40,- pr. stk.
Frugt og kage
Hel Frugt kr. 10,- pr. stk.
Skåret frugt & grønt kr. 25,- pr. pers.
Dagens kage á kr. 20,- pr. stk.
Frisk bagt wienerbrød á kr. 25,- pr stk.
Drikkevare
Kaffe / te, ca. 5 kopper pr. kande. kande á kr. 45,-
Isvand kande á kr. 25,- pr. kande.
Kildevand 0,5l á kr. 17,- pr. stk.
Sodavand 0,5l á kr. 27,- pr. stk.
Brunch
(Kun ved forudbestilling.)
Brunch er en sammentrækning af de engelske ord breakfast og lunch, så brunch er et kombineret morgenmad- og frokostmåltid. Brunch kommer fra USA, men har bredt sig til det meste af den vestlige verden.
Alle brunch-buffeter er inkl. standard opdækning med dug, lys & servietter i lokalet “restauranten” . Ønskes andre lokaler kan der forekomme lokaleleje.
Brunch Buffet kr. 175,00
Røræg, pølser, bacon
Udvalg af lyst og mørkt brød,
croissant, to slags ost og to slags pålæg,
økologisk smør, hjemmelavet marmelade
Frisk frugt,
Juice, Kaffe og te ad libitum i 3 timer’
Tilvalg
Frit valg kr. 15,- pr. pers.
Hot buffalo wings
Frikadeller
Parmaskinke med tilbehør
Ristede kartofler
Sprød coleslaw med grøntsager
Græsk salat med feta
Chili hummus
Persillehummus
Mild Tzatziki
Peberfrugtcreme “Haydari”
Pastasalat med let røget kalkun
Pastasalat med karrycreme
Bruschetta
Udvalg af mini wienerbrød
Gulerodskage med ostecreme
Græsk yoghurt med mangosirup og musli
Vanilleis
Frit valg kr. 25,- pr. Pers.
Varmrøget laks med sauce verte
Koldrøget laks med dildcreme
Fiskefilet med remoulade og citron
Karrysild med løg og kasper
Amerikanske pandekager med ahorn sirup
Crement pr. glas kr. 49,-
Mimosa pr. glas kr. 49,-
Frokost Buffet
Halvlegs frokostbuffet kr. 245,00
Tilvalg: øl, vand og vin i 3 timer samt kaffe kr. 165,- pr. pers.
Karrysild med kapers & løg
Fiskefilet med remoulade & citron
Roastbeef med remoulade og peberrod
Gammeldags flæskesteg med hjemmekogt rødkål
Slagter frikadeller med surt
Lun leverpostej med champignon og bacon
1 slags ost
Rugbrød, lyst brød og smør
TILVALG “alm”
1 tilvalg kr. 20,- pr. pers.
3 tilvalg kr. 50,- pr. pers. herefter 15,- pr. tilvalg
Halvlegs stegte sild med løg
Marineret sild med løg
Kryddersild med løg og kapers
Hjemmelavet hønsesalat med bacon og champignon
Æg med mayonnaise og rejer
Ekstra ost pr. slags
Broccolisalat
Rødbedesalat
Cremet kartoffelsalat
Flødekartofler
Brune kartofler
Grønlangkål
Brunsovs
TILVALG ” lux”
1 tilvalg kr. 30,- pr. pers.
3 tilvalg kr. 75,- pr. pers. herefter 20,- pr. tilvalg
Hjemmerøget laks med krydderurtedressing
Fersk røget laks med røræg & purløg
Høns & asparges i tarteletter
Svinemørbrad bøf med bløde løg & surt
Svinemørbrad bøf med ala creme
Glaseret skinke
Æbleflæsk
Hakkebøf med bløde løg og spejlæg
Medister med surt
Frokost retter
(Kun mod forudbestilling min. 8 couv.)
Alle frokostretter inkl. opdækning med dækserviet, servietter & lys.
Hjemmerøget laks på salat og sauce verte
hertil hjemmebagt brød & smør kr. 129,00
Kyllingebryst med blandet salat,
timian kartofler og krydderurtedressing kr. 99,00
3 stk. Slagerfrikadeller frikadeller
med kartoffelsalat og surt kr. 99,00 ( ekstra frikadeller kr. 15,- pr. stk.
Lun hjemmerøget laks a la royal
med flødestuvede dild kartofler og urtesalat kr. 139,00
MORTENS AFTEN
Mandag den 10. november kl. 16.00 – 20.00
MENU
Gammeldags andesteg
serveret med æbler, svesker, hjemmekogt rødkål,
brune & hvide kartofler hertil andesovs
Mormors æblekage med flødeskum
2-Retters menu Kr. 285,-
Tillæg for både gammeldags andesteg og flæskesteg kr. 49,- pr. pers.
BORD BESTILLING
Man kan bestille bord i disse tidsrum:
Ankomst kl. 17.00 slut kl. 19.00
Ankomst kl. 18.00 slut kl. 21.00
Ankomst kl. 19.00 slut kl. 21,00
TAKE AWAY
Man kan bestille Take Away til afhentning kl. 15.30, 16.30, 17.30, 18.30
Menuen kan også bestilles så man selv kan varme maden.
Bordbestilling og “Take away” bestilles på tlf. 53 644 688 tryk #1 eller på kontakt@restauranthalvleg.dk
Smørrebrød
Sild, fisk skaldyr (Kun forudbestilling)
Marineret sild med løg kapers | 40,-
Karry sild med æg, løg kapers | 40,-
Hjemmelavet stegte sild med løg | 40,-
Fiskefilet med remoulade & citron | 40,-
Fiskefilet med mayonnaise, rejer, & citron | 50,-
Fersk røget laks med røræg | 65,-
Fersk røget laks med asparges | 65,-
Rejer med mayonnaise citron | 85,-
Stjerneskud, stegt dampet fiskefilet, rejer – asparges og caviar på ristet toast | 115,-
Ost (Kun forudbestilling)
Mellemlageret danbo med peberfrugt & radiser | 55,-
Fransk landbrie med peberfrugt & radiser | 55,-
Danablue med radiser, løg & purløg | 55,-
Gammel ost med hakket løg & sky | 55,-
Kød, Salater, Æg & pålæg (Kun forudbestilling)
Flæskesteg med hjemmekogt rødkål & agurkesalat | 40,-
Roastbeef med remo, peberrod, ristede løg | 40,-
Frikadelle med hjemmekogt rødkål & agurkesalat | 40,-
Dyrlægens natmad | 40,-
Leverpostej med bacon | 40,-
Æg med rejer & mayonnaise | 40,-
Æg & tomat med mayonnaise | 40,-
Hønsesalat med bacon | 40,-
Skinke med italiensk salat | 40,-
Kartoffel mad med løg & mayonnaise | 40,-
Hakkebøf 200g med bløde løg & surt | 115,-
Svinemørbrad med bløde løg & surt (min. 2 kuvert) | 115,-
Stegt kalvelever med bløde løg & surt | 115,-
Tatar | 115,- (min. 2 kuvert ) ( x ekstra æggeblomme kr. 6 pr. stk)
Pariserbøf 200g | 115,-
Pattegrise & Telte
Godt at vide?
- Vi ankommer ca. 5 timer før og sætter grisen over. Der skal være direkte adgang til der hvor grillen skal stå. Hvis der er trapper, skal I hjælpe grillmesteren med grillen. Hvis dette ikke er muligt så kan vi medbringe en ekstra mand, det koster kr. 500,-
- Grillmesteren kommer ca. 30 min før serveringstid og sætte tilbehøret op og skær grisen.
- Alle menuerne er inkl. Grill & kul
- Levering i Hvidovre er gratis, mindre tillæg for levering i andre byer.
- Grillmester som står for tilberedning, opsætning af tilbehør samt udskæring kr. 1750,- ( obligatorisk )
Hvad skal jeg huske?
- Skeer og tænger til grisen og tilbehøret, de kan lejes hos telte.nu
- Overdækning til grillen ca 3 x 3 m f.eks. en pavillon eller stor parasol
Hvis der skulle være spørgsmål er vi klar til at besvare spørgsmål. Ring til os på 53 644 688 tryk 1 eller “TRYK HER” for at sende en mail.
Menu 1 – Vi kommer med en Dansk Pattegris fra Knapstrup
– og Du tilbereder selv tilbehøret
- Helstegt Dansk Pattegris fra Knapstrup
- Dine egne salater og tilbehør
Kr. 175,- pr. kuvert. (min. 35 kuverter)
inkl. Grill & kul samt levering i Hvidovre
Grillmester kr. 1750,- ( tilberedning & udskæring )
Menu 2 – Dansk Pattegris fra Knapstrup – med tilbehør
- Helstegt Dansk Pattegris fra Knapstrup
- Hjemmelavet kartoffelsalat med urter
- Pasta med basillikumpesto
- Årstidens grønne salat
- Sprød Coleslaw
- Let spicy dressing
- Friskbagt brød & økologisk smør
Kr. 235,- pr. kuvert. (min. 35 kuverter)
inkl. Grill & kul samt levering i Hvidovre
Grillmester kr. 1750,- ( tilberedning, opsætning af tilbehøret & udskæring )
Menu 3 –Dansk Pattegris fra Knapstrup
– med luksus tilbehør
- Helstegt Dansk Pattegris fra Knapstrup
- Flødebagte kartofler
- Klassisk broccolisalat med rosin og rødløg
- Græsk salat med tomater, feta & oliven
- Mild Tzatziki
- Let spicy couscous salat
- Edamame bønnesalat med peberfrugt
- Persillehummus
- Hertil friskbagt brød & økologisk smør
Kr. 295,- pr. kuvert. (min. 35 kuverter)
Inkl. Grill & kul samt levering i Hvidovre
Grillmester kr. 1750,- ( tilberedning, opsætning af tilbehøret & udskæring )
Telte
Grisefest til 50 personer
TELT INKL. OPSÆTNING OG NEDTAGNING I EGEN HAVE
- 9 x 6 meter telt med gulv, inkl. opsætning og nedtagning.
- Bord/Bænksæt samt ekstra borde til buffet.
- Højtalersæt for tilslutning til egen pc/mobil/tablet.
- Farvet lyskæde.
- Fadølsanlæg inkl. 60 L Royal Pilsner fadøl og plastikglas.
- Tallerkener, Knive, Gafler
Dansk Pattegris fra Knapstrup – med tilbehør & grillmester
- Helstegt Dansk Pattegris fra Knapstrup
- Hjemmelavet kartoffelsalat med urter
- Pasta med basillikumpesto
- Årstidens grønne salat
- Sprød Coleslaw
- Let spicy dressing
- Friskbagt brød & økologisk smør
Pris I alt: 25.400,-
Komplet fest i jeres have (50 personer)
TELT INKL. OPSÆTNING OG NEDTAGNING I EGEN HAVE
- 9 x 6 meter telt med gulv, inkl. opsætning og nedtagning.
- 5 runde borde samt 2 aflange & 50 Banquet stole
- Lysekrone med dæmp
- Servicepakke inkl. opvask.
- Komplet vinmenu bestående af
- 7 fl. Mousserende: El Miracle Cava Organic Brut
- 10 fl. Hvidvin: Il Sole Orizon, Chardonnay & Cataratto, Sicilien
- 19 fl. Rødvin: Il Sole Orizon, Aula de Nero, Sicilien
SOMMERBUFFET F.EKS.
- Røget kulmule lagt på cremet dressing & syltede løg
- Rosastegt oksesteg
- Saftig pestokylling
- Hjemmelavet kartoffelsalat med urter
- Pasta med basillikumpesto
- Årstidens grønne salat
- Sprød coleslaw med grøntsager
- Kold bearnaisecreme
- Friskbagt brød & økologisk smør
- Rødgrød med fløde
Pris I alt: 28.500,-
Levering
Tillæg i følgende postnumre er 200,- :
2450, 2500, 2600, 2605, 2610, 2620, 2625, 2650, 2660, 2665.
Tillæg i følgende postnumre er 300,- :
2630, 2635, 2670, 2680, 2690, 2700, 2720.
Tillæg i følgende postnumre er 400,- :
2300, 2730, 2740, 2770, 2791, 1501 til 1799.
Tillæg i følgende postnumre er 500,- :
2000, 2100, 2150, 2200, 2400, 2750, 2765, 2800, 2820, 2830, 2840, 2860, 2880, 2900, 2920, 2930, 3500, 3520, 1000 til 1449, 1800 til 1900.
Tillæg i følgende postnumre er 600,- :
2850, 2942, 2960, 3460.
Tillæg i følgende postnumre er 700,- :
2970, 2980.
Mangler du et telt eller andet til din havefest kan du booke det igennem www.telte.nu , Tlf. 20 666 549
mail: info@telte.nu
Alt i udlejning
- Telte
- Pavilloner
- Stole, borde
- Slush Ice maskiner
- Popcornmaskiner
- Mestergrille
- Hoppeborg
- Bordfodbold
- Human Table Football
- Sumodragter til både børn og voksne
- Service
- Lyd & lys
- og meget meget mere
Lad os arrangere din
- Fødselsdag
- Konfirmation
- Bryllup
- Konference
- Møde
- Kursus
- Personalefest
- Grillfest
- Reception
- Jubilæum eller noget helt andet
Julebuffeter
Skal forudbestilles min. to hverdag før
Kan også leveres ud af huset.
Julepigens Buffet Kr. 245,00
Karrysild med løg & kapers
Fiskefilet med hjemmelavet remoulade.
Æg med rejer, mayonnaise og citron.
Hjemmerøget laks med krydderurtedressing
Lun leverpostej med ristede champignon & bacon
Slagter frikadeller med agurkesalat.
Gammeldags flæskesteg med hjemmekogt rødkål.
Julebrie med peberfrugt og kik
Hjemmelavet Risalamande med kirsebær sauce.
Franskbrød, Rugbrød, Fedt og smør.
Halvlegs julebuffet 165,-
Karrysild med løg og kapers
Fiskefilet med remoulade og citron
Gammeldags flæskesteg med hjemmekogt rødkål
Slagter Frikadeller med surt
Julebrie med peberfrugt og kiks
Rugbrød, franskbrød og smør
TILVALG “alm”
1 tilvalg kr. 20,- pr. pers.
3 tilvalg kr. 50,- pr. pers. herefter 15,- pr. tilvalg
Halvlegs stegte sild med løg
Marineret sild med løg
Kryddersild med løg og kapers
Æg med mayonnaise og rejer
Ekstra ost pr. slags
Broccolisalat
Rødbedesalat
Cremet kartoffelsalat
Flødekartofler
Brune kartofler
Grønlangkål
Brunsovs
TILVALG ” lux”
1 tilvalg kr. 30,- pr. pers.
3 tilvalg kr. 75,- pr. pers. herefter 20,- pr. tilvalg
Fersk røget laks med røræg & purløg
Høns & asparges i tarteletter
Hjemmelavet hønsesalat med bacon og champignon
Svinemørbrad bøf med bløde løg & surt
Svinemørbrad bøf med ala creme
Glaseret skinke
Æbleflæsk
Hakkebøf med bløde løg og spejlæg
Medister med surt
Hjemmelavet Risalamande med kirsebær sauce
Middagen til juleaften
Alt vil være hjemmelavet og lige til at varme.
GRATIS LEVERING DEN 23. DEC. I HVIDOVRE
Levering d. 23. dec. mellem kl. 10 & 16
Afhentning d. 23. dec. mellem kl. 10 & 16
Ingen afhentning eller levering d. 24. dec.
MENU
Gammeldags flæskesteg serveret med brune
og hvide kartofler, hjemmekogt rødkål,
agurkesalat samt julesovs
Eller/og
Klassisk andesteg serveret med hjemmekogt
rødkål, æbler og svesker samt brune og hvide
kartofler, hertil julesovs
Hjemmelavet risalamande med kirsebærsovs
Julemenu kun med flæskesteg Kr. 295,-
Julemenu kun med andesteg Kr. 345,-
Julemenu med flæskesteg & andesteg
Kr. 369,-
Alle priser er inkl. risalamande.
BETALING VED BESTILLING SENEST ONSDAG DEN 18/12 kl. 12.00