Selskaber

Selskabsmenuer

I Restaurant & Selskabs afdelingen har vi åbent 365 dage om året.

Vi kan stå for Deres næste fest. Vi har plads op til 700 personer i samme lokale

Vi har samarbejde med Hockey & Fun og Curl´n Fun hvor man kan spille ishockey/curling først og derefter nyde en middag i Restaurant Halvleg.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Alle festarrangementer indeholder

  • 8 timers arrangement
  • Standardopdækning med hvid dug, hvide lys & ensfarvede servietter
  • Servering
  • Slutoprydning og rengøring i lokalerne “Restauranten”, “Teatersalen”, “Fællesklub” og “sal3”
  • Lokaleleje i “Restauranten”, “Teatersalen”, “Fællesklub” og “sal3”
  • Treretters festmenu/buffet
  • Natmad
  • Øl, vin & sodavand ad libitum under hele festen
  • Når man bestiller et festarrangement, er man velkommen til at medbringe spiritus, Somersby / Ice m.f. slik, chokolade, musik samt blomster uden ekstra beregning
  • Børn 0 – 12 år får 50% på couvert prisen

Festbuffet 1

kr. 699,00 pr. couvert

Velkomstdrink

Mousserende vin

Forret tallerken anrettet

Lakseroulade med caviar på salat og citron hertil hjemmebagt brød & smør

Hovedrets buffet

Hvidløg og citron – marineret kalvecuvette
Pestobagt kyllingefilet
Rødvinssauce
Flødekartofler
2 slags årstidens salat & dressing

Kaffe og dessert buffet

Gammeldags isparfait med frisk frugt.
Kaffe & te samt 2 cl. Avec

Bar buffet

Øl, sodavand & vin ad libitum

Natmad

Trekantsandwich med forskelligt fyld

Festbuffet 2

kr. 759,00 pr. couvert

Velkomstdrink

Mousserende vin

Forret, tallerken anrettet

Hjemmerøget laks på salat og krydderurtecreme hertil hjemmebagt brød og smør
Hvidvin, 2018 Il Sole Cataratto/Chardonnay Sicilien

Hovedrets buffet

Helstegt oksestriploin
Langtidsbraiseret svineryg
Flødekartofler
Sesamristede kartofler
Rødvin sauce
Årstidenssalat
Tre slags tomater med feta og pesto
Edamamebønne salat med sesamolie og rødløg
Rødvin, 2018 Il Sole, Syrah Sicilien

Dessert buffet

Fransk chokoladekage “Gateau Marcel” serveret med frisk frugt samt vanille parfait is
Dessertvin, 2018 Cuvée J. Baptiste Cht. Peyruchet 1.Cotes de Bordeaux, Blanc

Kaffe og te buffet

Kaffe & te samt 2 cl. Avec

Bar buffet

Øl, sodavand & vin ad libitum

Natmad

Dansk pølsebord med hjemmebagt rugbrød

Festmenu 1

kr. 789,00 pr. couvert

Velkomstdrink

Mousserende vin

Forret, tallerken anrettet

Hjemmerøget laks på salat og krydderurtecreme hertil hjemmebagt brød og smør
Hvidvin, 2018 Il Sole Cataratto/Chardonnay Sicilien

Hovedret, fad serveret, bydes rundt to gange

Helstegt oksestriploin serveret med bordelaise sauce samt årstidens kartoffel og garniture
Rødvin, 2018 Il Sole, Syrah Sicilien

Dessert, tallerken anrettet

Sprød nøddekurv med 2 slags is og frisk frugt
Dessertvin, 2018 Cuvée J. Baptiste Cht. Peyruchet 1.Cotes de Bordeaux, Blanc

Kaffe og te buffet

Kaffe/te & 2 cl Avec

Bar buffet

Øl, sodavand & vin ad libitum

Natmad

“Byg selv” Hotdogs

Festmenu 2

kr. 835,00 pr. couvert

Velkomstdrink

Mousserende vin

Forret, tallerken anrettet

Laksefarseret rødspættefilet på salat og basilikum creme hertil hjemmebagt brød og smør
Hvidvin, 2018 Il Sole Cataratto/Chardonnay Sicilien

Hovedret, fad serveret, bydes rundt to gange

Helstegt kalvefilet serveret med estragon sauce samt årstidens kartoffel og garniture
Rødvin, 2018 Il Sole, Syrah Sicilien

Dessert, tallerken anrettet

Lun Chokolade Fondant serveret med frisk frugt & gammeldags isparfait
Dessertvin, 2018 Cuvée J. Baptiste Cht. Peyruchet 1.Cotes de Bordeaux, Blanc

Kaffe og te buffet

Kaffe/te & 2 cl Avec

Bar buffet

Øl, sodavand & vin ad libitum

Natmad

Gullashsuppe med hjemmebagt brød

Festmenu 3

kr. 935,00 pr. couvert

Velkomstdrink

Mousserende vin

Forret, tallerken anrettet

Hummerbisque med kammuslinger og urtesalat hertil hjemmebagt brød og smør
Hvidvin, 2018 Il Sole Cataratto/Chardonnay Sicilien

Hovedret, 1. servering tallerken anrettet 2. servering bydes fra fad

Helstegt oksemørbrad serveret med sauce bordelaise samt årstidens kartoffel og garniture
Rødvin, 2018 Il Sole, Syrah Sicilien

Dessert, tallerken anrettet

Grand dessert med 4 forskellige af sæsonens desserter
Dessertvin, 2018 Cuvée J. Baptiste Cht. Peyruchet 1.Cotes de Bordeaux, Blanc

Kaffe og te buffet

Kaffe/te & 2 cl Avec

Bar bemandet

Øl, sodavand & vin ad libitum

Natmad

Europæisk pølse – ostebord med hjemmebagt brød

Tilvalg

Australsk vinpakke

49,- pr. couvert

Hvidvin, 2019 Cool Woods Chardonnay Thorn-Clarke
Rødvin, 2018 Cool Woods Shiraz Thorn-Clarke

USA vinpakke

59,- pr. couvert

Hvidvin, 2018 Chardonnay, Pepperwood Grove, Californien
Rødvin, Bel Air Hills, Zinfandel, Central Valley, Californien

Spiritus 200,- per flaske ( vodka, gin, rom eller whiskey )
Blomsterdekorationer fra 200,- per. stk.
Jukeboks Digital 2500,- for en hel dag
DJ med lys show 5 timer fra 3900,-
Dj med lys show De luxe 5 timer fra 4900,-

Generelt

ANTAL

Det endelige antal gæster skal være oplyst senest 10 dage før festen. Hvis der er børn i mellem gæsterne skal dette også oplyses for at får den gældende rabat. Efter 10. dag kan man ikke ændre antallet og der betales den aftalte couvert pris minus 10% pr. ikke deltagende gæst.

FARVER

På dug, lys og serivetter skal være endelig aftalt senest 14 dage før festen. Man er velkommen til selv at medbringe servietter, lys, dug, løber og andet pynt.

BORDE

Runde borde ø180 kan der sidde max 10 pers. ved. Vi anbefaler mellem 7 og 9 pers. ved hver. Banquet borde 90 x 180cm kan der sidde 6 pers. ved hver. Disse borde kan sættes sammen så det f.eks. bliver en “hestesko” eller stort “E”.

MEDBRAGTE TING

Chokolade, chips, ekstra spiritus m.m. som skal bruges til festen kan afleveres i Restauranten alle hverdage mellem kl. 08- 20. Vi har skåle til chips osv. Medbringer man sin egen vin betaler man kun couvert prisen, ingen proppenge.

BORDPLAN

Skal være afleveret SENEST 4 dage før festen.

BORDKORT

De medbragte bordkort kan vi godt ligge på. De skal ligges i rækkefølge som passer til hvert bord.

OPBEVARING AF GAVER

Hvis man efterlader gaver til afhentning efter fest, sker dette på eget ansvar. Og man skal selv pakke dem ned og stille på den anviste rullevogn.

EKSTRA TIME

Hvis man ønsker at forlænge festen skal dette være skriftligt aftalt før festen, og kan ikke ændres på festdagen. Prisen er 50,- pr. couvert pr. ekstra time.

PRISER OG BETALING

De oplyste priser er ved min. 20 couverter. Ved selskaber under 20 couverter kan der forekomme tillæg. kontakt os for tilbud. Betaling er kontant. Dvs. man kan betale festen ved overførsel til vores bankkonto, Dankort eller kontant. Ved betaling med Visaelektron, Mastercard Debit opkræves der gebyr. Betaling for festen skal være sket senest før festens start, medmindre at andet er aftalt.

RESERVATIONS GEBYR

Ved bekræftelse af festen / Arrangement skal der betales et reservations gebyr på kr. 5000,- Beløbet vil blive modregnet på slutfakturaen, men bliver ikke tilbage betalt ved aflysning.

ALLERGI OG SPECIAL KOST

Ved specielle ønsker skal dette være oplyst senest 10 dage før festen.

FORVENTNINGER

Skulle vi ikke leve op til Jeres forventninger under festen, så gør os opmærksom på det med det samme. Dagen efter er festen overstået.

START OG SLUTTIDER

En aftenfest starter ca. kl. 17.30 og slutter omkring ca. kl. 01.30. Alt efter hvor mange timer man har bestilt.

AFBESTILLING

Skal man af en eller anden grund aflyse sit arrangement, så skal det ske skriftligt til mail: kontakt@restauranthalvleg.dk eller pr. brev. til Restaurant Halvleg, Hvidovrevej 446, 2650 Hvidovre. Arrangementet er først aflyst når man har modtaget en bekræftelse fra Restaurant Halvleg. Vi henviser til Horesta´s afbestillings regler : “tryk her for at se guiden

KONFETTI

Der må ikke bruges konfetti eller lign. i lokalerne. Såfremt at man ønsker at bruge konfetti vil den ekstra rengøring koste kr. 2000,- Det er altid arrangørs ansvar at dens gæster overholder dette og det er ligeledes arrangør som betaler for den ekstra rengøring.

Kun ved forudbestilling min. 12 couverter af hver menu. Alle priser er inkl. opdækning med dug, servietter og lys.

3 retters menu nr. 1

á kr. 295,00

Lakseroulade med dildcreme lagt på spæde salater, semi dried tomat og citron
samt hjemmebagt brød og smør

***
Farseret unghanebryst serveret med mild estragonsauce
samt årstidens kartoffel og garniture

***

Chokolade fondant med vanilje is og bærkompot

3 retters menu nr. 2

á kr. 335,00

Seranoskinke med sprød parmasan
serveret på plukkede salater og

marinerede artiskokhjerter hertil hjemmebagt brød

***

Helstegt amerikansk oksesteg serveret med bordelaise sauce samt
samt årstidens kartoffel og garniture

***

Creme Brulee med sorbet og knas

3 retters menu nr. 3

á kr. 325,00

Dampet farseret rødspættefilet med urter serveret i hummerbisque
hertil hjemmebagt brød

***

Helstegt kalvefilet serveret med esdragon sauce
samt årstidens kartoffel og garniture

***

Chokoladekage “Gateau Marchel”
serveret med frisk frugt & vanille parfait

(Kun ved forudbestilling min. 10 couv. af hver enhed).

Alle priser er inkl. opdækning.

Gammeldags flæskesteg

med hjemmekogt rødkål, brune & hvide kartofler hertil skysovs

kr. 169,00
Stor portion kr. 195,00

Svinemørbrad bøffer

med champignon a la creme hertil persille kartofler

kr. 169,00

Stegt flæsk med persillesovs og hvide kartofler

kr. 125,00
Ad libitum kr. 169,00

BBQ spareribs

serveret med bagt kartoffel, salat og coleslaw

kr. 169,00
Stor portion kr. 195,00

Gammeldags oksesteg

Serveret med tyttebær, haricot verts, glaserede perleløg, kartofler samt sky sauce

kr. 175,00
Stor portion kr. 205,00

Engelsk bøf

(af 200g oksefilet)
serveret med bløde løg, persille kartofler, skysauce samt surt

kr. 229,00

Steak af oksestriploin

200g kr. 229,00
300g kr. 259,00

Tournedos af oksemørbrad

200g kr. 299,00
250g kr. 325,00

Alle steaks serveres med årstidens kartoffel & garniture hertil sauce bordelaise

Tilvalg: hjemmelavet bearnaise sauce kr. 65- pr. pers.

Hakkebøf

(300g oksekød)

Med bløde løg, spejlæg, hvide kartofler, skysovs og surt

kr. 159,00

Kæmpe Pariserbøf

Hakkebøf 300g serveret på ristet brød hertil pickles, hakket løg & rødbeder, kapers, høvlet peberrod samt rå æggeblomme

kr. 159,00

Hjemmelavet biksemad

med spejlæg, bearnaise, rugbrød & surt

kr. 159,00

Stegt kyllingebryst

serveret med pesto pasta penne, årstidens salat med dressing. Hertil hjemmebagt brød.

Kr. 135,00

Japanske kyllingespyd

Serveret med wokstegte grøntsager og dampede jasminris

kr. 135,00

Stegt laks

Serveret med løgcreme, årstidens kartoffel og garniture

kr. 165,00

Dampet laks

Serveret med hvidvinssauce, årstidens kartoffel og garniture

kr. 165,00

Kun ved forudbestilling.

Alle buffeter er inkl. opdækning.
Ved bestillinger på under 20 couverter tillægges 15% pr. couvert.

Issvane fyld med frugt kr. 600,00.

Aftenbuffet 1

kr. 299,00

Dampet kold laks med krydderdressing
Helstegt oksestriploin & Cajunstegt kylling
Flødekartofler, Årstidens salat, dressing
Hjemmebagt brød & smør
Chokoladekage med vanillecreme

Aftenbuffet 2

kr. 349,00

Hjemmerøget laks med basillkumcreme
Seranoskinke med artiskokhjerter
Helstegt kalvesteg
Langtidsstegt svineryg med timian
Hvidløg og chilistegt kyllingebryst.
Sesamstegte små kartofler.
Flødekartofler.
2 slags årstidens salat & dressing
Hjemmebagt brød & smør
Chokoladekage “Gateau Marcel ” med frisk frugt.

Aftenbuffet 3

kr. 469,00

(Min 30 cuverter)

Rimet laks lagt på agurkecarpaccio
Grillet tun med salsa verde og citron
Oksecarpaccio med plukket salat og parmasan

***

Helstegt oksemørbrad
Rødvinssauce
Timianstegt lammeculotte
Tzatziki
Farseret unghanebryst
Mild madagascar peber sauce.
Sesamristede kartofler
Bagt kartoffelmos med urter
Tomatsalat med feta
Sur-sød marineret spinatsalat med nødder og rosiner
Edemambønne salat med rødløg
5-korns landbrød & smør

***

2 slags europæiske oste med garniture
Pandekager med blåbærkompot & vanilje is
Salat af melon & ananas.

Mexicansk Buffet

kr. 289,00

Tacokrydderet oksekød i strimler
Kylling Fajita
Chili con carne med creme fraiche
Salat bar & Guacamole
Revet cheddar ost
Salsa
Bagte ris
Creme fraiche & hvidløgs dressing
Tortillas, Nachos & Taco skaller
kokos-lime kage med margarita creme samt frisk frugt

Amerikansk Buffet

kr. 369,-

Spicy Shrimp salad
US Roast & Chispy chicken cornflakes
BBQ Spareribs
Baked potatoes & US Fries
Sweet corn
Coleslaw
Cesar salad
Hjemmebagt brød

Pepper sauce
Brownie & hjemmelavet is

Italiensk buffet

kr. 429,00

(min. 30 pers. )

Bruchetta med tomat, hvidløg og basilikum
Kalv i tun sauce “Vitello tonnato”
Oksecarparccio med plukket salater, olivenolie og parmasan
Bresaola med marineret artiskokhjerter
Tagliatelle med skaldyr og urter
Svampe risotto med italiensk cremeost
Ratatouille
Hvidløg og rosmarinstegt oksefilet
Små krydderstegte kartofler
Tomatsalat med mozzarella
Hjemmebagt focaccia brød
Appelsin panna cotta samt bærcoulis

Tillæg: 2 slags italienske oste med oliven-tomat pesto kr. 55,-

Kun ved forudbestilling
Alle buffeter er inkl. dug, servietter og lys
Ved bestillinger på under 15 couverter tillægges 15% pr. couvert
Issvane fyld med frugt kr. 600,00

Receptions buffet 1

á kr. 139,00

Mini ruller
Små hjemmelavede frikadeller
Asiatiske kyllingespyd
Mini trekantsandwich (2 stk)
Grøntsagssnack
Frugtfad

Receptions buffet 2

á kr. 189,00

Mini ruller
Små hjemmelavede frikadeller
Asiatiske kyllingespyd

Rejespyd
Croutons med varmrøget laksemousse
Mini sandwich (2 stk)
Grøntsagssnack
Ostesnack
Frugtfad
Kage

(Kun ved forudbestilling)

Disse retter bruges til natmad eller som mellemmåltid

2 stk. Pølser med brød

Kr. 60,00

Dansk Pølse – ostebord

Kr. 95,00

Sydeuropæisk pølse og ostebord

Kr. 125,00

Trekantsandwich (3 stk)

Kr. 65,00

Hjemmelavet pizza

Kr. 65,00

Cremet Aspargessuppe med hjemmebagt brød

Kr. 75,00

Gullashsuppe med hjemmebagt brød

Kr. 85,00

Kartoffel-porresuppe med hjemmebagt brød

Kr. 85,00

Morgenmad/frokost/eftermiddagskaffen skal efter aftale enten afhentes på rullevogn eller spises i restauranten.

Vogne med brugt service bedes tages med tilbage til restauranten.

Ønskes der “tjener” til opsætning og nedtagning af forplejning koster det kr. 500,00 pr. dag, dette skal oplyses ved bestilling.

Alle mødepakker er uden lokaleleje.

Mødepakke 1

Kr. 199,00

Frugt, isvand & kaffe/te ad libitum hele dagen

Hjemmebagt brød med ost, smør og to slags hjemmelavet marmelader

Frokostret med salat og hjemmebagt brød hertil en 0,5l sodavand og isvand

Eftermiddagskaffe med hjemmebagt kage

Mødepakke 2

Kr. 169,00

Frugt, isvand & kaffe/te ad libitum hele dagen

Hjemmebagt brød med ost, smør og to slags hjemmelavede marmelader

Stor sandwich og en 0,5l sodavand

Eftermiddagskaffe med hjemmebagt kage

Mødepakke 3

Kr. 125,00

Isvand ad libitum hele dagen

Hjemmebagt brød med ost, smør og to slags hjemmelavede marmelader, kaffe & te

Stor sandwich og en 0,5l sodavand

Eftermiddagskaffe med hjemmebagt kage

A la carte

Morgenmad

Hjemmebagt landbrød ( 2 skiver pr. pers ) med smør, ost og 2 slags marmelade kr. 30,- pr. pers.

Stor croissant á kr. 20,- pr. stk.

Klassisk rundstykke med smør, ost og 2 slags marmelade á kr. 30,- pr. stk.

Frokost

Dagens frokostret med salat og hjemmebagt brød á kr. 90,- pr. pers.

Stor grov sandwich á kr. 55,- pr. stk.

Smørrebrød uspec. á kr. 20,- pr. stk.

Smørrebrød luksus á kr. 35,- pr. stk.

Frugt og kage

Hel Frugt kr. 8,- pr. stk.

Skåret frugt kr. 20,- pr. pers.

Skåret grøntsager á kr. 20,- pers.

Dagens kage á kr. 17,- pr. stk.

Frisk bagt wienerbrød á kr. 20,- pr stk.

Drikkevare

Kaffe / te, ca. 5 kopper pr. kande. kande á kr. 40,-

Isvand kande á kr. 20,- pr. kande.

Kildevand 0,5l á kr. 15,- pr. stk.

Sodavand 0,5l á kr. 25,- pr. stk.

Brunch

(Kun ved forudbestilling.)
Brunch er en sammentrækning af de engelske ord breakfast og lunch, så brunch er et kombineret morgenmad- og frokostmåltid. Brunch kommer fra USA, men har bredt sig til det meste af den vestlige verden.

Alle brunch-buffeter er inkl. standard opdækning med dug, lys & servietter i lokalet “restauranten” . Ønskes andre lokaler kan der forekomme lokaleleje.

Brunch Buffet kr. 175,00

Røræg, pølser, bacon
hjemmebagt brød, rugbrød, wienerbrød
skæreost, smør, 2 slags hjemmelavet marmelade
pålægsfad med skinke, rullepølse samt spegepølse
frugt fad
Juice, Kaffe og te ad libitum i 3 timer

Halvleg Brunch buffet kr. 205,00

Æggekage med bacon, kartofler, tomat og purløg,
pølser, grillede kyllingespyd
Pestobagte tomater,
pålægsfad med skinke, rullepølse samt spegepølse,
hjemmerøget laks med krydderurtedressing, hjemmebagt brød, rugbrød, wienerbrød
skæreost & brie med peberfrugt,
smør, 2 slags hjemmelavet marmelade, frugt fad
Juice, Kaffe og te ad libitum i 3 timer

Champagne brunch kr. 305,00

1 glas champagne, Charles Mignon, sec, 1. Cru

Æggekage med bacon, kartofler, tomat og purløg,
pølser, asiatiske kyllingespyd, pestobagte tomater,

pålægsfad med skinke, rullepølse samt spegepølse,
3 slags udenlandske pølser,
hjemmerøget laks med krydderurtedressing,
skæreost, brie og danablu med peberfrugt,
hjemmebagt brød, lunt rugbrød,
mini wienerbrød, pandekage med sirup, hjemmelavet mangoyoghurt
smør, 2 slags hjemmelavet marmelade, frugt fad

Juice, Kaffe og te ad libitum i 3 timer

Frokost Buffet

Halvlegs frokostbuffet kr. 205,00

Tilvalg: øl, vand og vin i 3 timer samt kaffe kr. 140,- pr. pers.
2 slags sild med kapers & løg
Fiskefilet med remoulade & citron
Roastbeef med pickles og peberrod
Gammeldags flæskesteg med hjemmekogt rødkål
Hjemmelavede frikadeller med surt
Lun leverpostej med champignon og bacon
1 slags ost
Rugbrød, lyst brød, fedt og smør

Luksus frokostbuffet kr. 255,00

Tilvalg: øl, vand og vin i 3 timer samt kaffe kr. 140,- pr. pers.

2 slags sild med kapers & løg
Fiskefilet med remoulade & citron
Hjemmerøget laks med sauce verte
Hjemmelavet hønsesalat med bacon og champignon
Gammeldags flæskesteg med hjemmekogt rødkål
Høns & asparges i tarteletter
Svinemørbrad bøf med bløde løg
2 slags ost
Rugbrød, lyst brød, fedt og smør

Alle frokostbuffeter er inkl. opdækning med
dug, servietter og lys
Ved bestillinger på under 15 couverter tillægges
15% pr. couvert

Frokost retter

(Kun mod forudbestilling min. 8 couv.)

Alle frokostretter inkl. opdækning med dækserviet, servietter & lys.

Hjemmerøget laks på salat og sauce verte

hertil hjemmebagt brød & smør kr. 99,00

Cajunstegt kyllingebryst med blandet salat,

timian kartofler og krydderurtedressing kr. 99,00

3 stk. hjemmelavede frikadeller

med kartoffelsalat og surt kr. 85,00

Lun hjemmerøget laks a la royal

med flødestuvede dild kartofler og urtesalat kr. 99,00

KUN DET BEDSTE

Altid friske råvarer fra sæsonen

Vi leverer altid mad med masser af smag og sans for detaljen.